Annonce
Rejser

Sverige: Svævende hus over dyreflokke

Fra denne vinkel og i dette lys ligner Synvilla ikke et synsbedrag, men bare vent: Under andre vejrforhold er det tilfældet. Fra terrassen kan beboerne nyde udsigten over Mahraviken i Blekinges skærgård og de mange vilde dyr i parken. Foto: Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Annonce

I Eriksberg i Sverige, Skandinaviens største vildt- og naturpark, kan besøgende opleve et hus, som måske, måske ikke er der. Men siden to personer efter en overnatning skal slippe godt 5000 kroner inklusive kaffe/te ved ankomsten, adgang til jacuzzi m.m. og en femretters middag, kan det i sagens natur ikke være synsbedrag.

Synvilla, som det 50 kvadratmeter store hus hedder, kan oversættes til illusion eller synsbedrag, og konstruktionen på tre meter højde, tynde søjler får takket være spejlende overflader huset til at syne i ét med naturen, til tider svævende. Kronvildt, dådyr, vildsvin og verdens største avlsbestand af europæisk bison kommer helt tæt på Synvilla og kan iagttages på få meters afstand gennem en glasplade i gulvet eller fra den 15 kvadratmeter store terrasse.

Eriksberg regnes for et af de mest interessante naturområder i Skandinavien at besøge, når det gælder vild natur og dyreliv. Naturreservatet er på 1348 hektar, og her kan man tage på safari og bo på hotel i luksuriøse omgivelser, spise i flere restauranter og handle i en gårdbutik. Og så er der altså den nye overnatningsmulighed, som er åben året rundt.

Synvilla har to værelser med plads til fire overnattende samt et tekøkken. Der er ikke indlagt vand, men et multtoilet. Huset ligger lige over et fodringssted, så der er altid garanti for at se dyr. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce