Annonce
Sport

Svoldgaard-show var ikke nok i Lemvig

Andreas Svoldgaard i aktion for Randers HH. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Hornbæk tabte torsdag aften i Lemvig, som dermed hentede to point på randrusianerne i bunden. Andreas Svoldgaard gjorde ellers sit med ti scoringer alene i første halvleg.

Randers: Det er svært at spille i Lemvig.

Vestjyderne har en årrække haft en god hjemmebane, og det fik Hornbæk også at mærke, da de måtte tage hjem til Kronjylland med et nederlag på 23-29 torsdag aften.

- Vi vidste, at vi skulle spille klogt, og det gjorde vi virkelig godt før pausen. Vi scorede stort set på alle vores chancer, hvor specielt Andreas Svoldgaard var godt kørende. Holdet spillede ham godt op, og han kvitterede med ti scoringer alene i første halvleg, sagde Hornbæk-træner Mathias Bak.

Men efter pausen fik hjemmeholdets keeper for alvor taget revanche, og det resulterede i, at randrusianerne kun scorede seks gange i anden halvleg.

- Vi taber ganske enkelt fordi, at vi brænder helt vanvittigt meget efter pausen. Det tog på selvtilliden, at deres keeper pludselig tog alt. Vi fik perioder, hvor vi blev utrygge i angrebet og brød ud af vores aftaler, og den usikkerhed tog vi også med ned i forsvaret, forklarede Mathias Bak.

Med sejren kom vestjyderne to point tættere på Hornbæk i bunden, men kronjyderne har stadig fire point til nedrykning. Mathias Bak forventer, at to point i de sidste fire kampe er nok til at overleve.

- Lige nu bekymrer vi os ikke om nedrykning. Hvis vi bare får to point i de sidste fire kampe, så tror jeg, at vi overlever. Vi håber at hente fire point mere, men de skal nok komme på hjemmebane, for vi har endnu ikke vundet en kamp på udebane i sæsonen, sluttede Mathias Bak.

2. division, herrer

NNFH Lemvig - Hornbæk 29-23 (14-17)

Målscorere Hornbæk: Andreas Svoldgaard 13, Edin Sabic 2, Mathias Fiil 2, Drazen Majdandzic 2, Thomas Sander 1, Jakob Gert 1, Mikkel Krogshede 1 og Emil Nybo 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rystet borger efter faldulykke på Østervold: - Det var som at træde ud på en skøjtebane med brun sæbe over det hele

Randers For abonnenter

En kirkegårdsomlægning fjernede mors sorgsted: Nu søger hun ligesindede til at lave en mindeplade

Annonce