Annonce
Sport

Sydkoreaner bliver Yussuf Poulsens nye konkurrent

François Lenoir/Reuters
Hee-chan Hwang bytter RB Salzburg ud med RB Leipzig og bliver dermed en konkurrent til Yussuf Poulsen.

Den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen kan se frem til fornyet konkurrence i RB Leipzigs angreb.

Onsdag meddeler den tyske klub, at den har hentet den 24-årige sydkoreaner Hee-chan Hwang fra energidrikkollegaen RB Salzburg. Han er blevet udstyret med en femårig kontrakt.

- Jeg kommer til en ung og ambitiøs klub, der har et ungt hold, der er sultent efter succes. Det passer mig, ligesom spillestilen gør det, siger sydkoreaneren.

Han er formentlig udset til at erstatte den tyske landsholdsangriber Timo Werner, der bruger sommerpausen på at skifte fra Leipzig til Chelsea.

- Hans profil passer perfekt på, hvad vi leder efter. Han kan spille alle positioner i angrebet, da han både kan fungere på siderne og som central angriber. Med sin hurtighed og bevægelighed vil han gøre vores offensiv endnu mere fleksibel, siger RB Leipzig-sportsdirektør Markus Krösche.

Yussuf Poulsens nye angrebskonkurrent er dog ikke helt så målfarlig som forgængeren.

På tværs af alle turneringer i denne sæson har Hee-chan Hwang scoret 16 mål og lagt op til 22 mål i 40 kampe for RB Salzburg.

Sydkoreaneren har tidligere været i tysk fodbold, da han i 2018/19-sæsonen var udlejet til Hamburger SV i 2. Bundesligaen. Ved den lejlighed scorede han blot to mål i 20 kampe.

Han har repræsenteret sit land 32 gange og scoret fire mål.

/ritzau/

RB Leipzig om ny angriber
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce