Annonce
Østjylland

Syndikatet og Auning Skilte indtager nye lokaler

Brygmester Jonas Jacobsen og bryggeriet Syndikatet er rykket fra sine hidtidige lokaler på Mortensensvej og ind i nye ? og ikke mindst større ? lokaler på Industrivej i Auning. Privatfoto

De to virksomheder Syndikatet og Auning Skilte er ikke længere at finde på Mortensensvej i Auning. Fremover kan øl-kunderne besøge bryggeriet på Industrivej, mens Auning Skilte er rykket til Systemvej.

Auning: Det lå allerede i kortene, at der skulle ske nogle strukturelle ændringer, da ejerne af Apetit Køkken og Catering samt Apetit Café i november offentliggjorde, at de i løbet af 2019 ville samle deres virksomheder på Mortensensvej 30.

Samlingen af Apetits aktiviteter betød nemlig, at der ikke længere ville være plads til både bryggeriet Syndikatet og Auning Skilte, som begge havde lejet sig ind i en del af bygningen. Derfor er de to virksomheder nu rykket ind i hver sit nye lejemål i byen.

Allerede for godt en uge siden offentliggjorde Auning Skilte, at de rykkede ind i Nordisk Plasts tidligere lokaler på Systemvej. Og nu kan brygmester Jonas Jacobsen fra Syndikatet så meddele, at også han har fundet sig nye omgivelser.

Annonce

Et trin op ad stigen

Det sted, der fremover bliver hjemsted for Syndikatets øl-lager ligger på Industrivej. Bygningen har tidligere huset Djurs Tryk, Bogbinderiet og senest Kulturværkstedet, men nu er det altså blevet bryggeriets tur til at indtage lokalerne.

Og det er ikke plads, den gode brygmester mangler på den nye adresse. Med flytningen er Jonas Jacobsen nemlig gået fra at have 250 kvadratmeter til at have 480 kvadratmeter at udfolde sig på.

- Det er lidt større, end jeg egentlig havde brug for, og også lidt dyrere, end jeg egentlig havde håbet, men når det kommer til stykket, har det faktisk vist sig at være helt perfekt, siger han med et grin.

For det har nemlig vist sig, at der er nogle muligheder på Industrivej, som ikke i samme grad gjorde sig gældende i lokalerne på Mortensensvej.

- Jeg får mere lagerplads og pænere og bedre ankomstfaciliteter for både kunder og fragtmanden. Jeg har endda plads til, at jeg kan lave en lille butik, få et pænt kontor og lave nogle arrangementer med ølsmagning her i huset, så det er jo ren luksus i forhold til tidligere, lyder det fra brygmesteren.

Fælles flyttedrøm gik i vasken

Jonas Jacobsen afslører, at han og indehaver af Auning Skilte, Henrik Pedersen i første omgang havde forsøgt at finde et sted, hvor de kunne fortsætte med at drive virksomhed ved siden af hinanden. I sidste ende måtte den drøm dog lægges på hylden.

- I princippet var der sådan set plads til begge virksomheder i lokalerne på Systemvej. Men når man opbevarer fødevarer, som jeg jo gør, så er der nogle krav fra myndighederne, som skal overholdes. Blandt andet skal lokalerne være skadedyrssikrede, og det kunne desværre ikke lade sig gøre deroppe, siger Jonas Jacobsen.

Jonas Jacobsen planlægger at holde en åbningsfest med musik og fadølsanlæg for at fejre indflytningen i de nye lokaler. Festen kommer formentlig til at foregå i starten af marts, men der er endnu ikke sat en endelig dato på, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Ny cheftræner for U19-talenter efter hårdt efterår: - En målsætning er at kæmpe hårdere i modgang

Randers FC For abonnenter

Randers FC-profil indledte foråret på bænken: - Jeg er, hvor jeg skal være

Annonce