Annonce
Randers

Syng i Randers Festuge

Borgmester Torben Hansen har valgt sange til fællessangen i Randers Festuge. PR-foto
Borgmesteren og kulturudvalgsformanden er æresgæster ved fællessang på den nye amfiscene ved Realskolen.

Randers: For 14. gang inviterer Korby Randers til fællessang i Randers Festuge, og det sker søndag 11. august kl. 15, denne gang på den nye amfiscene ved Randers Realskole.

I år bliver det med byens borgmester og byens kulturudvalgsformand som æresgæster. De har hver især valgt nogle sange, som betyder noget for dem personligt.

- Sang giver glæde og fællesskab. Sangen er også for mig det sprog, der kan sætte ord på de store følelser, hvad enten det er til livets store eller små glæder eller sorger. Sangen skaber stemninger, og fællesskabet, når man deltager i en korsang, hvor det bare fungerer, er unikt. Sang vækker også minder om højtider, oplevelser eller bare helt simpelt gode timer i godt selskab. Sang er godt – sang bevæger, siger borgmester Torben Hansen (S).

Annonce
Kulturudvalgsformand Louise Høegh glæder sig til at høre sine valgte yndlingssange blive sunget i fællesskab. PR-foto

Fællesskab og kulturarv

Også kulturudvalgsformand Louise Høegh (V) glæder sig til at fortælle om sine valgte sange.

- Jeg synger, når jeg er glad. Men jeg bliver gladere, når jeg synger sammen med andre. Og min stemme lyder bedst når den blander sig med andres. Den her fælles klang giver nemlig en helt særlig følelse af fællesskab. Og det er et fællesskab, som også er med til at værne om vores sangskat og vores kulturarv. Vi burde lære af børnene og glemme blufærdigheden og meget oftere synge af vores lungers fulde kraft. Det er nemlig sundt for både krop og sjæl, siger hun.

Sangene bliver i år akkompagneret af Britta Nedergaard Hansen og Lene Johnsen. Arrangementet er gratis. Medbring gerne en klapstol, pude eller et tæppe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Pædagogmedhjælper tilbage til Stjernehuset: - Jeg er så glad for at 'komme hjem'

Annonce