Annonce
Randers

Tøjbutik med forandringer: Cin bliver til MAAK

Majken Strand overtager fra 1. november Cin og ændrer navnet til MAAK. Navnet er en sammentrækning af Majken, hendes to børn Andreas og Amalie samt manden Kaare, derudover betyder det "making" på hollandsk, og så er Majken altid blevet kaldet Mackies. Foto: Annelene Petersen

Butikschef i Cin, Majken Strand, skifter per 1. november titlen ud og bliver butiksejer, og samtidig skifter butikken navn fra Cin til MAAK.

Randers: Den har ligget der i 18 år og er kendt for sin luksusflippede stil med mange farver, mønstre og små detaljer og en sammensætning af tøj og tilbehør, der har en skæv kant. Butikken tiltaler mange kvinder - fra unge til ældre - og er kendt for sine lange køer, når den to gange om året holder udsalgsaftener, hvor varerne er sat ned til halv pris, og der er mange penge at spare.

Butikken er Cin i Houmeden, men fra 1. november ændrer den navn til MAAK. Årsagen er, at butikschef, Majken Strand, der har været med fra begyndelsen i 2000, har købt butikken.

De tidligere ejere, Trine Mossin og parret Berit Christensen og Claus Rasmussen, har valgt at sælge Randers-butikken fra. Berit Christensen og Claus Rasmussen, der er bosiddende i Grenaa, fortsætter med butikken i hjembyen, som de vil koncentrerere sig om, og som stadig vil fortsætte under navnet Cin.

Konceptet bibeholdes

For 44-årige Majken Strand kom muligheden for at blive selvstændig på det helt rigtige tidspunkt. Børnene er blevet store og selvkørende, så der var både tid, overskud og ikke mindst lyst til at prøve noget andet, og hvis det skulle være, så skulle det være nu.

- Jeg havde gået med tanken om, at der skulle ske noget nyt og havde overvejet, om jeg skulle starte på ny med min egen butik, men så kom muligheden for at overtage butikken her. Det er en flot butik og "min plads", så det var den bedst mulige løsning for mig, siger hun.

Majken Strand vil fortsætte samme stil og koncept, som har kendetegnet Cin, men hun vil også lave mindre ændringer.

- Butikken bliver drevet videre med samme høje kvalitet og som udgangspunkt med de samme mærker og det samme udvalg, men jeg vil også komme til at sætte mit personlige præg på butikken i højere grad, end da jeg var butikschef,, siger Majken Strand og tilføjer, at hun har en masser tanker og idéer til nye tiltag:

- Jeg kunne godt tænke mig, at der kom til at ske noget mere i butikken. At vi kunne lave nogle events og samarbejde eksempelvis med kunstnere, siger hun.

Ny Instragram- og Facebook-profil

Hvordan de nye tiltag konkret kommer til at folde sig ud, er den ny indehaver ikke færdig med at tænke over. Den sidste uge har nemlig været ret hektisk.

- Det hele er ret nyt, så der har også været en masse praktiske ting, der skulle falde på plads, siger hun og fortæller, at navneskiftet og løsrivelsen fra brandet Cin blandt andet har betydet, at der har skullet laves ny Instagram- og Facebookprofil under navnet MAAK og MAAK.shop.

- Jeg har skullet starte helt fra scratch uden følgere, så det er spændende, men også angstprovokerende, siger den ny butiksindehaver, der tilføjer, at hun glæder sig til at blive sin egen chef.

- Den største forskel bliver nok, at jeg helt selv kan bestemme, hvornår og hvordan min idéer skal føres ud i livet, så min kreativitet kan komme til at blomstre noget mere, siger Majken Strand.

Reception senere på måneden

For kunderne kommer ejerskiftet i første omgang ikke til at være synligt, ud over at der vil stå MAAK og ikke Cin på kvitteringerne. Den ny indehaver understreger, at kunder, der har gavekort og tilgodebeviser til Cin udstedt før november, stadig vil kunne bruge dem i den ny butik.

I det ny år går Majken Strand i gang med at lave en ny webshop, og allerede fra overtagelsesdagen 1. november kan kunderne skrive sig op til et nyhedsbrev på Ipad'en på skranken, så de kan følge med i processen.

I løbet af november vil der blive holdt en officiel reception, der markerer overtagelsen og navneskiftet, men der er først nogle praktiske ting, der skal falde på plads.

- Jeg har bestilt et nyt skilt, som jeg skal have op, og jeg skal have ændret lidt på looket udenfor butikken, så det bliver først midt i eller i slutningen af november, at vi holder reception, siger Majken Strand.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce