Annonce
Mariagerfjord

Tøjeksperten i Hadsund fortsætter

Morten Meyer Nielsen, der ejer og driver Tøjeksperten i Hadsund, vil gerne berolige sine kunder med, at butikken fortsætter. Den er ikke med i de 20 Tøjekspert-butikker, der lukker. Foto: Tøjeksperten Hadsund
Selv om 20 butikker fra Tøjeksperten på landsplan drejer nøglen om, så fortsætter den i Hadsund. Det beroliger butiks-ejer Morten Meyer Nielsen sine kunder om - de er nemlig begyndt at være bekymrede.
Annonce

Hadsund: Butiks-ejer beroliger nu bekymrede kunder: Tøjeksperten i Hadsund er ikke i fare for at lukke, lyder det fra Morten Meyer Nielsen, der driver og ejer Tøjeksperten i Hadsund. Han møder mange kunder, der er bange for, at butikken lukker. Men det gør den altså ikke.

Siden selskabet bag Tøjeksperten, PWT Group A/S, meldte ud, at kæden lukker 20 af sine tøjbutikker, har Morten Meyer Nielsen, der ejer Tøjeksperten i Hadsund, haft utallige bekymrede kunder i røret.

- Folk er bange for, at vi er en af de butikker, der lukker. Men det er vi altså ikke, for det er mig, der ejer butikken. Jeg har bare en franchiseaftale med Tøjeksperten. Det kan være svært for folk at gennemskue præcis, hvordan det hænger sammen, siger Morten Meyer Nielsen.

Tøjeksperten i Hadsund er en veletableret og sund forretning, der siden overtagelsen i 2001 til i dag og fremover har seks til otte medarbejdere og en en årlig kundestrøm af omkring 10.000 kunder.

Morten Meyer Nielsen købte butikken på hjørnet af Storegade og Torvet i 2001, og er den tredje ejer af den tidligere Tøjeksperten Engelsk Herre Magasin eller "EHM". Forretningen blev etableret i 1933 af Sigurd Madsen, som også var med til at starte Tøjeksperten-kæden i Danmark.

- Tøjeksperten er stadig Danmarks største herretøjskæde og vil stadig være det efter en tilretning af antallet af butikker. Der er flere byer, hvor der er to eller tre Tøjeksperten/Wagner butikker eller en lufthavn, hvor der er en specialafdeling af Tøjeksperten, de vil sandsynligvis blive lukket, så der kun er een forretning i hver by, og de forretninger, der vil være tilbage, er dem, der er sundest, så jeg tror helt klart på kædens overlevelse. Jeg tror på, at Tøjeksperten-kæden vil stå stærkere efter en reducering af antal butikker, og kæden vil være sundere og økonomisk bedre stillet til at klare fremtidens udfordringer, siger Morten Meyer Nielsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce