Annonce
Østjylland

Tag i Ikea uden at forlade sofaen: Køb løs og få leveret inden for fire timer

Fra 1. december bliver det muligt at få leveret alle varer fra Ikea i Aarhus og Odense inden for højst fire timer. Arkivfoto: Kim Haugaard
Fra december kan du spare indkøbsturen til Ikea og alligevel få varerne hjem samme dag.
Annonce

AARHUS: Selvom der er lavet såkaldte smutveje i Ikeas varehuse, tager det stadig tid at komme til og fra varehusene. Det tager tid at komme igennem dem, og det tager tid at pakke bilen eller traileren med de indkøbte varer.

Det besvær kan kunder allerede i dag slippe for ved at bestille varerne på hjemmesiden, og snart bliver det muligt for alle østjyder at få en næsten omgående tilfredsstillelse af et pludseligt opstået behov for kulørte papirservietter, fyrfadslys, opvaskebørster, en ny seng eller et komplet reolsystem.

Fra 1. december kan østjyder og fynboer tage på indkøbstur i Ikea uden at forlade sofaen og få leveret varerne inden for to til fire timer.

Siden slutningen af september har den svenske koncern afprøvet her og nu-levering fra varehusene i Aalborg, Taastrup og Gentofte, og fra december bliver det muligt at købe løs af udstyr til hjemmet - enten via Ikeas hjemmeside eller ved et besøg i Ikea i Aarhus eller i Odense - og få leveret varerne derhjemme højst fire timer senere.

Annonce

Opfylder behov øjeblikkeligt

Kunderne i Nordjylland og på Sjælland har allerede taget godt imod muligheden for samme dags-levering, siger Peter Langskov, Country Customer Fulfilment Manager i Ikea Danmark.

- Tiltaget er født ud af Ikeas dna om en øjeblikkelig tilfredsstillelse af kundens behov. Det var oprindeligt en af de primære årsager til, at kunderne kunne få alt med hjem fra varehusene på pluk selv-lageret. Vores her og nu-levering opfylder kundens behov mere eller mindre øjeblikkeligt. Samme dag du drømmer, kan drømmen realiseres, siger Peter Langskov i en pressemeddelelse.

De mest populære ordrer har i testperioden været garderobeskabe, køkkener, senge, madrasser og reoler.

- Det, vi især er glade for, er, at vi i langt højere grad kan få Ikea til at passe ind i kundernes sparsomme tid og travle hverdag, frem for at det er omvendt, siger Peter Langskov.

Ikea præsenterede i september sit årsregnskab, som blandt andet viste en rekordomsætning i Danmark. Det seneste år er omsætningen vokset cirka otte procent til 4,7 milliarder kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Kampen minut for minut: Flere pragtmål sendte Randers FC foran - men Hobro pressede i intens kamp

Annonce