Annonce
Mariagerfjord

Tag på jagt efter poster i fire skove

"Find Vej I" er en forenklet udgave af orienteringsløb - en slags skattejagt, der bringer dig gennem skoven på jagt efter poster. PR-foto
Mariager Fjord Orienteringsklub vil gerne slå et slag for konceptet "Find Vej I", som man blandt andet kan opleve i fire skove i Mariagerfjord Kommune.
Annonce

Mariagerfjord: Da alt stort set er lukket ned i hele Danmark, ja hele verden, er det efterhånden svært at få øje på nogle lyspunkter.

Ligesom alle andre idrætsklubber, har Mariager Fjord Orienteringsklub også lukket for sine aktiviteter indtil andet besluttes fra myndighedernes side.

Derfor er det ekstra skønt at kunne tilbyde alle interesserede en gratis aktivitet ude i den frie luft i fire af klubbens løbsområder. Ikke fordi det er en ny opfindelse, idet Mariager Fjord OK gennem mange år har været en del af det landsomspændende koncept: "Find Vej I".

Annonce

På jagt i fire skove

Fjordklubben har fire skovområder, hvor alle kan få sig en spændende tur i skoven. Det drejer sig om de fire skove: Hobro Østerskov, Mariager By og Byskove, Mosely syd for Mariager og Linddale i Hadsund.

Fælles for alle fire skovområder er, at de ligger i meget naturskønne områder og at de er let tilgængelige, også hvis man kommer i bil.

I skovene er der nedgravet træpæle med et metalskilt forsynet postnumre og bogstavkoder. Pælene er let synlige og er sat i forskellige sværhedsgrader - nogle lette og andre sværere at finde. Man kan altså på den måde udfordre sig selv og vælge ud, hvilke poster man har lyst til at finde. Desuden bestemmer man jo selv, hvor hårdt det skal være, for man kan gå eller løbe, som man nu har lyst til.

Det er helt gratis, og man kan læse mere på mariagerfjordok.dk

Her finder man et link med: Faste poster, og der kan man vælge en eller flere de fire ovennævnte skovområder. De kan helt frit printes med vejledninger med videre, så man er godt hjulpet til en god tur i skoven, alene eller sammen med sine børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce