Annonce
Mariagerfjord

Tag på Julemission i Mariager til fordel for indlagte børn

Tag på Julemission i Mariager og find de skjulte juleposter. Foto: Charity7Summits
Annonce

MARIAGER: Hop i det varme tøj, tag nissehue på og vær med til at sprede julestemning, når julemissionen finder sted i Mariager fra 18. til 20. december til fordel for Legeheltene.

Julemissionen er en juleskattejagt, hvor familien hjælper julemanden med at finde og løse forskellige juleopgaver. Inden Julemissionen går i gang, får alle deltagere tilsendt et online julemissionskort pr. mail, der viser, hvor de forskellige poster er placeret. Når alle opgaver er løst, er der et velfortjent diplom som bevis på, at deltagerne er julemandens hjælpere. Alle deltagere får tilsendt en rød eller grøn heltekappe og heltemaske, så Julemissionen kan udføres som en ægte julehelt.

Julemissionen arrangeres af Børneulykkesfonden i samarbejde med Rema 1000, Apovit og Bodenhoffs Bageri. Målet er at samle midler ind til Børneulykkesfondens initiativ, Legeheltene, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de cirka 60.000 børn mellem 0 og 14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark.

Formålet med missionen er at inspirere familien til at komme ud og sprede julestemning i byen iført nissehuer og juleheltekapper og samtidig sætte fokus på Legeheltenes arbejde på de danske hospitaler.

Læs mere og køb billet på www.julemissionen.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce