Annonce
Randers

Take Now på Århusvej er gået konkurs: Meget har ændret sig på kort tid

Take Now-ejer Maja Gammelgaard Christensen og Johnny Jensen, da forretningen sidste år flyttede fra Marsvej til Århusvej. Arkivfoto: Annelene Petersen
Indehaver Maja Gammelgaard Chrisentensen bekræfter konkursen, men vil ikke fortælle yderligere på nuværende tidspunkt.
Annonce

Randers: Det store loppemarked Take Now på Århusvej lukker og slukker, efter at forretningen for et par uger siden er blevet erklæret konkurs. Ejeren, Maja Gammelgaard Christensen, bekræfter konkursen, men har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt til Randers Amtsavis.

Take Now var et såkaldt kommisionsloppemarked, hvor sælgere lejer en stand, kommer med sine egne varer - og betaler en kommission til Take Now.

Take Now solgte både nye og brugte "lopper". Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce

Tre konkurser i marts

Take Now-konceptet er udbredt over hele landet med selvstændige virksomheder, men lige nu ser det ikke ud til, at Take Now-ideen holder skindet så sikkert på næsen. Således er der bare i marts 2020 tre Take Now-forretninger, der er kommet under konkursbehandling: Ud over Randers er også Take Now i Viborg og Næstved netop kuldsejlet. Tidligere er tilsvarende forretninger blevet erklæret konkurs i Aalborg og Sabro udenfor Århus, så der i dag er i alt fire Take Now-butikker tilbage.

Det har ikke været muligt at få boets kurator, Lars Bentsen fra Innova Advokatfirma i tale, så hvem der har penge i klemme og hvor store beløb, der er tale om, kan ikke oplyses. Den tilsvarende konkurs hos Take Now i Aalborg omfatter dog tilsyneladende ubetalte regninger for godt 13 millioner kroner.

Take Now på Århusvej har bredt sig over et butiksareal på 1100 kvadratmeter, og forretningen solgte både nye varer og brugte "lopper". Og for bare et år siden var det et helt andet billede, Maja Gammelgaard Christensen tegnede af sin butik: Dengang fortalte hun, at hun var ”meget tæt på at åbne endnu en Take Now-butik i Viborg”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ordentlighed betaler sig, mener ejer af Marcus Gruppen: Annullerede ordrer for 10 millioner kroner i starten af coronakrisen

Annonce