Annonce
Randers HK

Talent på plads i Randers HK: Har underskrevet sin første kontrakt

Christina Hansen i aktion for Randers HK mod Viborg tidligere på måneden. Arkivfoto: Johnny Pedersen
20-årige Christina Hansen, med en fortid i Hornbæk SF og Randers Freja, skal i næste sæson udgøre stregduoen på ligaholdet i Randers HK sammen med Sidsel Mejlvang.

Randers: Tidligere på ugen kunne Randers HK præsentere Sidsel Mejlvang fra Skanderborg som tilgang til den kommende sæson, og nu har klubben spilleren på plads, der skal supplere hende på stregen.

Randers HK har således lavet en etårig kontrakt med den 20-årige stregspiller, Christina Hansen, der er opflasket i det randrusianske talentsystem. Hun har spillet i Hornbæk og Randers Freja, inden hun som U16-spiller skiftede til Randers HK.

Derfor er det ikke overraskende en stolt Christina Hansen, som har skrevet under på sin første kontrakt som håndboldspiller.

- Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at blive en del af Randers HK’s ligatrup. Det har altid været en klub, der har betydet meget for mig, siger hun i en pressemeddelelse.

- Randers HK har et godt træningsmiljø, som jeg mener, skaber de bedste forudsætninger for mig og min udvikling i samarbejde med cheftræner Niels Agesen. Selvom jeg er ung, håber jeg, at jeg kan være med at skabe resultater.

Annonce

OL-bronze

Christina Hansen har repræsenteret Randers HK på diverse ungdomslandshold og var i 2017 med til at vinde bronze med U17-landsholdet ved ungdoms-OL i Ungarn.

Her var Randers HK i øvrigt også repræsenteret ved Mathilde Orkild, der i dag allerede er en del af ligatruppen.

Cheftræner Niels Agesen har haft Christina Hansen på banen i ligaen en enkelt gang i denne sæson. Det var i udekampen mod Viborg HK for nylig, hvor hun lavede to mål. Han glæder sig nu til at forsøge at forløse stregspillerens potentiale på seniorniveau.

- Det kræver benhårdt arbejde at indfri alle ens latente kompetencer, og vi skal gøre vores i fællesskab med Christina for at lykkedes med dette, siger Niels Agesen i pressemeddelelsen fra Randers HK.

Christina Hansen, der i denne sæson primært har spillet på U19-holdet i Randers HK, kommer i næste sæson til at spille i trøje nummer seks.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce