Annonce
Randers FC

Talenterne fik store klø af Brøndby: Vi bliver spillet baglæns ud af bageriet

Tobias Klysner var en af de Randers Freja FC-spillere, som misbrugte gode muligheder i første halvleg mod Brøndby. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers Freja FC's U19-hold spillede en god første halvleg mod Brøndby, men var alligevel bagud 2-0 ved pausen. I anden halvleg gik det så helt galt, da alle forsvarsprincipper til cheftrænerens store ærgrelse røg ud af vinduet.
Annonce

Randers: Der er langt til Brøndby fra Randers, men der er endnu længere hjem, når man taber 7-0, som det var tilfældet for Randers Freja FC's U19-drenge lørdag eftermiddag.

Fem af hjemmeholdets mål blev scoret efter pausen.

- Vi bliver spillet baglæns ud af bageriet i anden halvleg. Der bliver spillet alt for individuelt, når vi skal forsvare. Det er på ingen måde i holdets tjeneste. Vi er alt for nemme at spille forbi, fordi vi ikke holder os til vores forsvarsprincipper, siger Per Sørensen.

- Vi kan bare se, at der bliver truffet forkerte beslutninger, reageret forkert og ikke set flere sekvenser frem. Der mangler noget forudseenhed. Om vi så havde kørt bussen ind foran mål, havde det ikke hjulpet. Der er så meget at gribe fat i. Det er hårdt for drengene, men det skal de også lære af, tilføjer cheftræneren.

At det skulle gå så galt, lå bestemt ikke i kortene de første 45 minutter, hvor Kasper Høgh, Oliver Jensen og Tobias Klysner alle havde gode muligheder for at komme på tavlen - flere gange endda.

- Vi er klart bedst i første halvleg, hvor jeg tæller otte kæmpechancer til os. Vi får skabt masser af muligheder og får afslutninger fra alle retninger, men brænder dem. Omvendt scorer Brøndby på to af deres tre chancer, siger Per Sørensen.

U19, ligaen

Brøndby IF - Randers Freja FC 7-0 (2-0)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Annonce