Annonce
Randers

Tandlæger udvider til dobbelt størrelse

Tandlægerne i Spentrup

Klinikken i Spentrup reparerer og plejer tænder på en måde, som tiltaler kunderne, der kommer fra et stort opland, herunder Randers by.

Annonce

Spetrup: I løbet af kun godt tre år er det lykkedes indehaverne af tandlægeklinikken på Stationsvejen 17 at skabe deres eget lille positive erhvervseventyr i Spentrup.

Tandlægeklinikken er oprindelig startet af Carstern Fokdal og Niels Ove Pedersen og har igennem mere end 40 år passet og plejet tænderne på talrige lokale borgere både fra Spentrup og et stort opland.

I marts indledte de nuværende ejere Emil Uggerhøj og Søren Zedlitz Mikkelsen så et generationsskifte ved at købe Niels Ove Pedersens andel. De byggede et ekstra klinikrum til og ansatte end tandplejer. I december gik de et skridt videre og købte også Carsten Fokdals andel, hvorefter Carsten Fokdal fortsatte som ansat tandlæge på den stadigt voksende klinik.

I uge 43 vil klinikken igen stå færdig med den sidste og største udvidelse, hvorefter klinikken vil have fire behandlerrum, hvor fire ansatte tandlæger, to tandplejere og snart fem klinikassistenter står klar til at betjene kunderne.

- Jeg synes, det er en fornøjelse at være en del af et lille lokalsamfund som Spentrup og så lykkes med at vækste med 100 prcocent på så kort tid. Det betyder også, at vi har været i stand til at tiltrække rigtig god arbejdskraft, siger daglig leder Emil Uggerhøj, der også kan fortælle om en rigtig fin tilvækst af patienter blandt andet som følge af Spentrup Tandlægerns marketingsstrategi og "ambassadør-effekten".

Annonce

Tryghed og professionalisme

Kvalitet, tryghed og professionalisme er de tre nøgleord for Spentrups nu dobbelt så store tandlægeklinik.

Alle medarbejdere hos Tandlægerne Spentrup har været med til at definere disse nøgleord, og går op i at leve op til dem. Og derudover handler det ifølge Emil Uggerhøj om nænsom og professionel tandpleje i afslappende omgivelser.

- Vi ved, at vores patienters tilfredshed findes i kvaliteten af vores arbejde samt den gensidige tillid, som findes mellem tandlæge og patient. Vi værdsætter den gode kommunikation, så vi kan tilbyde en god oplevelse både før, under og efter behandlingen - i en god atmosfære med højt fagligt niveau og dedikeret arbejdsglæde.

Med kun et stenkast til Randers, så fungerer vi som tandlæge for en række tilfredse patienter i Randers by og kan tilbyde nærværende personale, rolige omgivelser, topprofessionelle tandlæger og tandplejere samt parkering ved døren. Hos os er patienten ikke et nummer i køen, men får lige nøjagtig den behandling som kræves - og som deres tænder fortjener.

Af hjemmesiden fremgår også , at Tandlægerne Spentrup vil inddrage patienterne i planlægning og behandling mest muligt, eller så meget som man ønsker det.

- Vi har avanceret udstyr, der kan hjælpe dig med at forstå behandlingsplanen, som digitalt røntgenudstyr og små kameraer, der tager fotos af dine tænder. Når vi er blevet enige om en behandlingsplan sammen med dig, vil vi altid lave et prisoverslag, som du kan få udleveret, hvis du ønsker det. Selve behandlingen vil vi udføre smertefrit med moderne bedøvelsesteknikker. Din tandlæge og tandplejer vil forklare mere om den behandling, du har brug for, inden vi går igang.

Annonce

Patienter fra stort opland

Tandlægerne Spentrup er centralt placeret mellem Randers, Hadsund, Hobro og Mariager og tilbyder p-pladser samt busstop ganske få meter fra døren, så patienterne får nem adgang til en "moderne klinik med en god og uhøjtidelig stemning samt høj faglighed. Vi prioriterer grundig undersøgelse og god dialog med patienten, så eventuel tandbehandling udføres korrekt og til alles tilfredshed.", fremgår det af deres hjemmeside.

- Hos Tandlægerne Spentrup har vi flere faste og nytilkomne patienter fra store dele af Østjylland, og især Mariager, Hobro og Hadsund, og er stolte af, at vores patienter prioriterer at gå til tandlæge hos os, trods en lille køretur. Med adresse på Stationsvej 17, 8981 Spentrup, så ligger tandklinikken også kun 10 km fra Randers og 15 km fra Mariager, lyder det fra daglig leder Emil Uggerhøj, Tandlægerne Spentrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Randers

Narkokørsel ved midnatstid

Annonce