Annonce
Randers

Tandtekniker: Jeg sætter en ære i at uddanne mine konkurrenter

Det smukke udseende og det perfekte smil har altid betydet meget, men det er kun blevet forstærket i disse tider. Modelfoto: Dmitriy Shironosov/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Det perfekte smil er altid målet – tandprotese eller ej. Gennem 25 år har tandtekniker René la Cour gået forrest for udviklingen af det naturtro smil i Danmark - og han holder ikke kortene tæt til kroppen i branchen.

Randers: Klinisk tandtekniker René la Cour, der sammen med den daglige leder, Klinisk Tandtekniker Pia Naimi, er indehaver af MinTandtekniker Randers ApS., har gennem tiden oparbejdet et indgående kendskab til danskernes ønsker og vaner, når de skal vælge tandproteser.

– Det smukke udseende og det perfekte smil har altid betydet meget, men det er kun blevet forstærket i disse tider, hvor for eksempel de sociale medier hele tiden skubber til selvopfattelsen af ens udseende. Det er også en tendens, vi mærker i branchen, hvor efterspørgslen på tandproteser af særlig god kvalitet kun bliver ved med at stige, og hvor flere er pinligt berørte over at benytte en protese, fortæller René la Cour i en pressemeddelelse.

René la Cour kan i år fejre 25-års jubilæum med egen virksomhed. En virksomhed som har sit udgangspunkt i Aarhus, og som i dag også omfatter otte andre klinikker i Jylland.

Kvaliteten af tandproteser har udviklet sig enormt siden René la Cour åbnede sin klinik i 1994, men særligt på et område har den nu 55-årige tandtekniker gjort sig bemærket: gengivelse af tandkødet og brugen af naturtro karakteriserede tænder.

Den nye tilgang til tandproteserne viste sig hurtigt populær, og René la Cour skønner i dag, at cirka 80 procent af alle førstegangskøbere af tandproteser i hans Aarhus-klinik vælger en løsning, hvor tandkødsefterligning indgår.

På trods af teknikkens succes har parret ikke holdt kortene tæt på kroppen, men i stedet valgt at uddanne egne og andre tandteknikere i teknikken gennem udgivelsen af en bog om emnet og ved at holde adskillige foredrag i både ind- og udland.

Jubilæet fejres ved en reception fredag 16. august mellem kl. 14 og 18 i Sundhedshuset på Park Allé i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce