Annonce
Randers

Tanker fra en kommende student

Clara Schou Stenholt går i 3.g på Randers Statsskole og skriver om undervisning i en coronatid. Foto: Annelene Petersen
Coronavirus og afstandskrav rimer dårligt på studenterkørsel og fest helt generelt. En kommende student gør status.

Randers: Endelig. Kulminationen på tre års hårdt arbejde. Det skulle omsider være vores tur. En studentertid fyldt med fest, farver, kram og kærlighed. Men desværre for os kom en pandemi snigende. En pandemi, der ødelagde alle planer og gjorde det nødvendigt at lede efter det positive i en fremtid, der ellers så meget sort ud.

I den proces har jeg faktisk lært en del af skolelukningen og virtuel undervisning, også udover det faglige. Jeg har lært en del om selvdisciplin. Det skulle man tro, at man nok havde lært i løbet af tre år i gymnasiet med den ene aflevering efter den anden, men når man sidder hjemme i sengen i det samme tøj for fjerde dag i træk, kræver det virkelig, at man finder den indre selvdisciplin frem for at vælge en engelskaflevering fremfor endnu et afsnit på Netflix. Jeg synes egentlig, at det er rimeligt sejt gået af vi gymnasieelever. Vi har lært at lære på en helt ny måde, hvilket jeg er overbevist om vil gavne os i fremtiden, hvor der ikke er lærere til at holde os i hånden længere.

Der er ingen tvivl om, at corona har ødelagt meget, også for os, der bliver studenter. Men de seneste tre måneder skal ikke være det, der afgør, om vi har haft en god gymnasietid eller ej. For vi har virkelig haft den fedeste gymnasietid og tre år med fest, farver, kram og kærlighed – og alt det andet, der følger med livet som gymnasieelev.

- Vi har virkelig haft den fedeste gymnasietid og tre år med fest, farver, kram og kærlighed, siger Clara Schou Stenholt går i 3.g på Randers Statsskole. Foto: Annelene Petersen. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce