Annonce
Randers

Tankstationer drukner i pakker - udlodder ét års gratis brændstof til hurtig pakkekunde

GLS forventer en fordobling i antallet af pakker op mod jul sammenlignet med sidste år. Pressefoto
For at afhjælpe et massivt pres på Shell-tankstationernes pakkeshops frem mod jul har kunder, der henter deres pakker hurtigt, nu chancen for at vinde et års forbrug af brændstof. Transportfirmaet GLS forudser, at en fordobling af pakkemængderne op til jul vil lægge stort pres på landets pakkeshops.
Annonce

Randers: De 111 Shell-stationer, der også fungerer som GLS-pakkeshop, har allerede hen over Black Friday haft historisk mange pakker. Og i et coronaår, hvor danskerne har taget nethandel til sig som aldrig før, forventes presset på landets pakkeshops at blive intensiveret i ugerne op til jul.


Vores forhandlere melder lige nu om massivt pres fra historisk mange pakker. Derfor har vi brug for danskernes hjælp, så vi ikke drukner i pakker op mod jul. Vores håb er, at udsigten til at kunne køre på gratis brændstof i hele 2021 kan lokke flere til at hente deres pakke, så snart de får besked om, at den ligger og venter i pakkeshoppen.

Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi


For at give pakkekunderne en ekstra god grund til at hente deres pakker hurtigt går DCC Energi, der driver Shell-tankstationerne i Danmark, nu lidt utraditionelt til værks. De næste tre uger kan kunder, der henter deres GLS-pakke hos Shell samme dag, som de modtager adviseringen, vinde et års forbrug af brændstof. Den 23. december trækkes en vinder af brændstof til en værdi af cirka 15.000 kroner blandt de hurtige pakkekunder.

- Vi er rigtig glade for alle de kunder, der benytter pakkeshoppen på vores tankstationer. Det er jo et oplagt sted at få sine pakker leveret, når du alligevel kommer for at tanke bilen eller få en bid mad og en god kop kaffe. Men vores forhandlere melder lige nu om massivt pres fra historisk mange pakker. Derfor har vi brug for danskernes hjælp, så vi ikke drukner i pakker op mod jul. Vores håb er, at udsigten til at kunne køre på gratis brændstof i hele 2021 kan lokke flere til at hente deres pakke, så snart de får besked om, at den ligger og venter i pakkeshoppen, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi.

Annonce

Forventer fordobling

Hos transportfirmaet GLS forventer man en fordobling af antallet af pakker frem mod jul sammenlignet med sidste år. Derfor har GLS, som har mere end 1.650 pakkeshops i hele landet, i år gjort ekstra plads til den store vækst i mængden af pakker.

Men selv om kapaciteten er skruet i vejret, vil en forventet fordobling af pakkemængderne skabe travlhed og trængsel i mange pakkeshops. Derfor hilser Marianne Jensen, der er kommunikationschef hos GLS, initiativet hos Shell velkommen. Hun kommer samtidig med en opfordring til de mange nethandlende danskere.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du deltager i lodtrækningerne om brændstof til en værdi af op til 15.000 kroner via www.shell.dk/gls. Her tilmelder du dig ved at indtaste dit pakkenummer og din mailadresse. Vinderen af et års forbrug af brændstof, svarende til maksimalt 1200 liter, bliver trukket den 23. december og får direkte besked, når GLS har bekræftet, at afhentningen er sket samme dag, som kunden modtog adviseringen

- Vores pakkeshops tager forskellige tricks i brug for at få kunderne til at hente pakker hurtigt. Men Shell-tankstationernes tiltag har vi ikke set før. Så det bliver spændende, om ikke det kan få kunderne til hurtigt at hente pakkerne. Vores budskab er helt klart, at det er en stor hjælp i den kommende tid, hvis du hurtigt henter dine pakker. Så får vi hele tiden gjort plads til de mange nye pakker, der kommer gennem vores system, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce