Annonce
Randers

Taxiselskab vender tilbage til Randers

Vognmand Vincent Thurairajah bringer Dantaxi tilbage til Randers. Tilsendt foto
Efter seks år uden konkurrence på taxiområdet er der igen to taxiselskaber at vælge imellem for borgerne i Randers. Det er den lokale vognmand Vincent Thurairajah, der i samarbejde med det landsdækkende taxiselskab Dantaxi nu tilbyder taxikørsel i kommunen.
Annonce

RANDERS: - Det er en god nyhed, og vil gavne byen, at der nu kommer konkurrence. Der hvor vi skiller os ud, er det tætte samarbejde med taxi'er i nabobyerne, og som noget helt unikt kører vi med Covid-19-tiltag i alle vogne, siger vognmand Vincent Thurairajah, der er gået sammen med Dantaxi og fra torsdag i denne uge har sat 10 nye vogne på gaden for at betjene borgerne i kommunen. De 10 vogne er kun en start. Bliver etableringen en succes, kan endnu flere taxier snart være på vej.


Der er et behov for flere taxier i Randers, og 10 vogne rækker i første omgang dækker behovet, tror jeg. Men bliver det en succes, vil vi udvide med flere vogne

Vincent Thurairajah, vognmand


Vincent Thurairajah forklarer, at etableringen i Randers har været undervejs nogen tid, og projektet har været forsinket som følge af coronakrisen. Men nu glæder vognmanden sig bare til at sætte sig bag rattet i sin nye taxi og betjene kunderne.

- Der er et behov for flere taxier i Randers, og 10 vogne dækker i første omgang behovet, tror jeg. Men bliver det en succes, vil vi udvide med flere vogne, forklarer han.

Annonce

Dantaxi størst i Østjylland

Udvidelsen til Randers sker samtidig med, at Dantaxi etablerer sig i Horsens med 15 vogne. Udvidelsen til de to byer gør med et slag Dantaxi til det selskab i Østjylland med det højeste antal taxi´er og eneste selskab, der dækker hele området.
For Dantaxis kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg, er Østjylland et af de mest interessante vækstområder, og hun ser frem til at servicere borgere og virksomheder i taxier, hvor tryghed er i højsædet:

- Vi er meget optaget af, at det skal være trygt at køre med os. Vi har som det eneste taxiselskab fået installeret covid-19-tiltag i alle vores biler i form af afskærmning mellem for- og bagsæde samt håndsprit. Kunderne kan dermed trygt vælge taxien til i en tid, hvor der fortsat er utryghed i forhold til transportform og coronavirus, påpeger direktøren.

Randers nye selskab starter officielt 13. august, men chaufførerne har i nogle dage kørt testkørsler med kunder og åbnede for bestillinger allerede mandag.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce