Annonce
Østjylland

Team Favrskov Rotary gør sig klar til Paris

Den konservative byrådspolitiker Charlotte Green er den ene af de tre kvinder på holdet. Privatfoto

Bagdelene er noget ømme, men ellers går forberedelserne til sommerens tour Hinnerup-Paris som planlagt

Cykelholdet Team Favrskov Rotary havde i den forgangne weekend generalprøve forud for sommerens tur fra Hinnerup til Paris.

Annonce
Allerede nu ser det ud til, at det vil lykkes for cykelholdet at samle 500.000 kroner ind til godgørende formål. Privatfoto

Det skete med en fællestur til Thisted med næsten fuldt hold, tur/retur cirka 370 kilometer.

Allerede nu ser det ud til, at det vil lykkes for cykelholdet at samle 500.000 kroner ind til godgørende formål. Privatfoto

»Turen havde det hele: Super servicehold, sol, regn, bakker og god form. Men hold da op, nu er numsen øm og kroppen meget træt,« skriver en af deltagerne, Kim Vestergaard, på gruppens Facebook side.

»Det var første gang, vi var af sted hele holdet med servicefolk og biler og med en overnatning. Det fungerede rigtig fint,« fortæller han.

Holdet består af 30 cyklister, én er dog lidt usikker.

Der er 27 mænd og tre kvinder. Samt dertil otte servicefolk, hvoraf de fem er kvinder, en er cykelmekaniker.

Følgebilerne skal blandt andet sørge for transport af personlige tasker og udstyr, indtjek på hotellerne undervejs og anretning af mad på de planlagte tre pauser på hver etape.

Starten på første etape går i Hinnerup fredag den 15. juli kl. ni og slutter i Aabenraa, en distance på 189,7 kilometer.

Målet med turen er at støtte en indsamling i Rotaryklubberne i Hadsten, Hammel og Hinnerup. De tre klubber har besluttet at indsamle 500.000 kroner i 2011 til bekæmpelse af polio og til støtte af arbejdet på Neurocenter Hammel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce