Annonce
Østjylland

Teknikken svigtede: Frist for E45 høring er udskudt

Høringsfristen om udvidelse af E45 til tre spor som her ved Stilling er udskudt til fredag 2. oktober. Foto: Axel Schütt
Tekniske problemer har fået Vejdirektoratet til at give ekstra tid til at komme med høringssvar.
Annonce

ØSTJYLLAND: Planerne om at udvide E45 Østjyske Motorvej fra fire til seks spor på hele strækningen fra Vejle i syd til Randers i nord er i fuld gang og har de seneste måneder været i høring, hvor naboer og andre har haft mulighed for at komme med gode råd og indsigelser.

Det var egentlig meningen, at høringsfristen udløb søndag 27. september, men de, der ikke nåede at sende deres bud ind, har stadig muligheden for at nå det.

Vejdirektoratet udsætter nemlig fristen for at afgive høringssvar til vvm-rapporterne om de mulige udbygninger af E45. Ny frist bliver fredag 2. oktober.

Det fortæller Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.


Vi er naturligvis meget opmærksomme på, at alle skal have mulighed for at aflevere deres høringssvar, så derfor har vi forlænget fristen til på fredag 2. oktober. De tekniske problemer er nu løst, og det er igen muligt at indsende høringssvar via portalen.

senior projektleder Jacob Pryds Winkel i Vejdirektoratet


Årsagen til udskydelsen skyldes tekniske problemer på den Høringsportal, hvor man skal aflevere sine høringssvar.

Annonce

Tekniske problemer er nu løst

Høringsportalen fik en teknisk fejl i løbet af weekenden, hvilket betød, at man ikke kunne aflevere sine høringssvar frem mod fristens deadline.

- Det er rigtigt ærgerligt og irriterende, at Høringsportalen fik tekniske problemer, netop som deadline for høringsfristen nærmer sig, forklarer senior projektleder Jacob Pryds Winkel fra Vejdirektoratet.

E45 høring

De tre udbygningsstrækninger, som er undersøgt i VVM-rapporterne:

Eventuelle høringssvar skal afgives separat for hver strækning via de respektive hjemmesider.

Han beklager dybt det besvær, som det måtte have medført for dem, der gerne ville aflevere deres høringssvar til os i løbet af weekenden.

- Vi er naturligvis meget opmærksomme på, at alle skal have mulighed for at aflevere deres høringssvar, så derfor har vi forlænget fristen til på fredag 2. oktober. De tekniske problemer er nu løst, og det er igen muligt at indsende høringssvar via portalen, siger Jacob Pryds Winkel.

Høringen handler om tre vvm-undersøgelser, der belyser alle væsentlige forhold ved udbygning af E45 Østjyske Motorvej, blandt andet linjeføringer, miljøkonsekvenser, støj, ekspropriation, trafik og samfundsøkonomi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Nye veje, kryds og bro for millioner i Randers i ny stor plan - se de projekter der har betydning for din trafikale hverdag

Randers For abonnenter

Hvilken vej skal kommunen gå når det gælder investeringer i ny infrastruktur? Snart bliver det din tur til at svare på det

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Randers

Kvindelig togpassager amok: Råbte af betjente, tabte sin peberspray og ødelagde dør til politistation

Randers FC For abonnenter

Tyrkisk jackpot og vildt skadesmareridt: Colin Todd var som en far for Randers FC-rekordholder

Annonce