Annonce
Randers

Temamøde om institutioner aflyst - for få politikere viste interesse

Hvor er der en voksen, spørger aktionsgruppen af samme navn. Og den vil være på gaden igen i forbindelse med byrådsmødet mandag. Indsendt foto
Aktionsgruppen #hvorerderenvoksen har valgt at aflyse temamødet onsdag aften. Et møde, som skulle klæde politikerne på med nyttig viden, inden de mandag skal tage stilling til forslag om minimumsnormeringer i børnehaver og vuggestuer.

Randers: - Jeg håber ikke, det afspejler jeres interesse for området.

Sådan står der i en e-mail til de randrusianske byrådspolitikere fra Mette Lejel fra forældregruppen #hvorerderenvoksen, der som omtalt i Amtsavisen tirsdag havde inviteret samtlige byrødder til temamøde onsdag om normeringen i daginstitutionerne.

Anledningen var, at Velfærdslisten har stillet forslag om, at man i Randers indfører minimumsnormeringer, og formålet med temamødet var at tilføre politikerne noget viden om, hvad den seneste forskning fortæller om blandt andet børns behov, og hvad man risikerer, hvis disse behov ikke opfyldes.

Men nu er det planlagte møde for lokalpolitikerne onsdag aften aflyst. Tilmeldingerne har ganske enkelt været for få. Kun tre byrådsmedlemmer har sagt ja tak til invitationen, fire har sagt "måske", mens to tredjedele af medlemmerne overhovedet ikke har reageret.

Byrødderne slipper dog ikke for at få en del af den information, som folkene i #hvorerderenvoksen mener, de har brug for. Mette Lejel slutter sin mail til de inviterede med en oplysning om, at hun nu vil samle en del materiale om emnet og sende det ud inden byrådsmødet, ligesom hun opfordrer til, at man kontakter hende, hvis man skulle være interesseret i et temamøde en anden aften.

Den planlagte demonstration foran Randers Rådhus mandag i forbindelse med byrådsmødet er ikke aflyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce