Annonce
Digitalt

Test: Bosch VitaMaxx er kongen af sunde smoothies

VitaMaxx ser flot ud med sin metalfinish og de røde dioder. Den er meget stabil og nem at bruge, og de medfølgende bøtter til mad er et plus. Pr-foto


Annonce

VitaMaxx er navnet på en ny vakuum-blender fra Bosch. Den suger helt bogstaveligt luften ud af dine madvarer, hvilket skulle maksimere vitaminer (get it?), smag og konsistens.

Er vakuum-delen bare en gimmick, eller giver det bedre smoothies og friskere mad?

VitaMaxx-blenderen hjælper med at holde maden frisk længere takket være vakuum-funktionen. Bortset fra den ekstra-feature, er den primært til at lave virkelig flotte og smagfulde smoothies. Pr-foto
Annonce

Til de ekstra sunde

VitaMaxx-blenderen fra Bosch gør et godt førstehåndsindtryk. Indpakningen er simpel og strømlinet. I æsken er blendermaskinen, kande, en flaske på ca. en halv liter, to bøtter til madvarer og en slange til at suge ilten ud af flaske og bøtter. Derudover er der en manual, en quickguide og en opskriftsamling, som er en smule undervældende.

For at tage det sidste først er opskrifterne ekstremt frelste og begrænser sig til helse-smoothies – der er ikke gjort plads til børnevenlige smoothies eller madopskrifter, og dermed er der fra start sat streg under, hvem målgruppen er.

Annonce

Flot og funktionel

Blenderen står takket være fire sugekopfødder rigtig stabilt på køkkenbordet. Den ser flot ud med sit metalydre, og de røde dioder, der viser hvilket program, man har valgt, er et nice touch.

Det er meget ligetil at komme i gang; kanden klikkes på plads, låget sættes på, og så vælger man et program. Der er auto, pulse, clean og ice samt manuel – og så er der vakuum, som bruges, når man vil suge luften ud af flasken eller en af de to bøtter.

I testen har jeg primært lavet smoothies, inspireret af de tilhørende opskrifter. Og vakuum er mere end bare en gimmick. Når luften suges ud, før der blendes, bliver resultatet en flottere farve, bedre konsistens og bedre smag. Ja, de smager faktisk af mere.


Annonce

Smoothies først og fremmest

Hvis jeg forvilder mig væk fra helse-vejen og vil lave en milkshake, er jeg mindre imponeret. Hvis jeg skal have blendet store isterninger og frosset frugt, kommer is-programmet til kort, og jeg må forsøge mig frem med en kombination af pulse og manuel.

VitaMaxx laver de flotteste og bedste smoothies, jeg har prøvet at lave på en blender. Vakuum-funktionen holder, hvad den lover, og det er bonus med de ekstra bøtter og den ekstra flaske.

Er du ude efter en blender, der også kan hakke isterninger, frosset frugt mv., er der andre blendere med mere power på markedet – skal du udelukkende lave (sunde) smoothies, så gør VitaMaxx det forbilledligt.

Pris og tilgængelighed: VitaMaxx kan købes online. Vejledende pris 2590 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce