Annonce
Randers

The Company: »Vi stopper, mens legen er god«

Christian Worsø på scenen med The Company for sidste gang. Foto: Julie Bülow

Randersbandet The Company spillede torsdag aften deres sidste koncert – nogensinde. Bandet gav hjemstavnen alt, hvad de havde i sig, og holdt sig heller ikke tilbage ved det velfortjente, improviserede afterparty.

De tre unge mænd fra Randers, som siden 2009 har haft stor succes med Randersbandet The Company ved pladeselskabet Tabu Records i København, er nået til enighed om, at det er på tide at stoppe, mens legen endnu er god.

The Company trækker almindeligvis et flot publikum til koncerterne, og i lyset af udmeldingen om deres opløsning var endnu flere dukket op for at nyde dem en sidste gang.

Farvel med afterparty og Thor
Selvom det var sidste job, blev der ingenlunde sløset. De tre unge mænd havde inviteret den talentfulde sangerinde Line Gøttsche, som også har rødder i Randers, med på scenen. Som Anders Lundager også påpeger, foregår opløsningen med smil på læberne, og det lod sig tilkendegive under koncerten. Drengene så ud til at have det mægtigt deroppe.

The Company har i tiden hos Tabu Records udgivet deres debutalbum og har siden produceret en række singles, som altså ikke vil blive samlet til et album.

Ungdomsarrangementet Frekvens 010, som netop denne aften løb fra start for første gang, dannede rammerne om en skøn afslutningskoncert, og drengene sluttede af med et velfortjent, og dog lettere improviseret afterparty med en god stribe Thor øl til at fordøje aftenen på.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce