Annonce
Randers

Thomas set på havnen efter bytur

Videooptagelser viser en ung mand, der sandsynligvis er Thomas Stralner, kravle under en bom på Randers Havn tidligt lørdag morgen.

Østjyllands Politi har nu fået klarlagt den forsvundne 19-årige Thomas Mikkelsen Stralners færden, fra han forlader Café Smagløs lørdag morgen klokken 04.21, og frem til klokken 04.43, hvor han dukker op på en videooptagelse fra havnekontoret i Randers.

»Vi ved, at han få minutter efter, at han forlader Café Smagløs, møder en pige ved den gamle Shell-tank. Hende taler han med i nogle minutter, inden de går hver sin vej. Kort tid efter - klokken 04.43 - dukker der en ung mand, som passer på Thomas Stralners signalement, op på en videooptagelse fra havnekontoret,« fortæller politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi og tilføjer, at videoen viser, at han kravler under en bom på havnen.

Politikommissæren fortæller samtidig, at videoen også viser, at Thomas Stralner var alene, og der dermed ikke er noget, der tyder på, at han har været i klammeri med nogen eller udsat for en forbrydelse.

Annonce

Pigens vidneudsagn og havnekontorets videooptagelse har resulteret i, at Østjyllands Politi hele tirsdag aften og nat samt onsdag formiddag har ledt efter den forsvundne mand i havneområdet.

»Vi har gennemsøgt området med hundepatruljer både i går og i dag, men desværre uden at finde noget. Derudover ved jeg, at Missing People også vil lede i området,« fortæller Vagn Martinussen og tilføjer, at næste skridt er at tale med flere vidner.

»Der er dukket 6-7 nye vidner op, som alle har set Thomas Stralner natten til lørdag. Nogle har set ham på et værtshus tidligere på aftenen, mens andre har set ham gå fra Café Smagløs og ned mod havneområdet. Vi har allerede talt med en del, og forsøger nu at få fat i de sidste for at se, om deres vidneudsagn giver os andre steder at lede,« forklarer politikommissæren.

Thomas Mikkelsen Stralner er 182 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har brunligt hår, der er kort i siderne og lidt længere i toppen, og blå øjne. Da han forsvandt, var han iført en mørk vinterjakke med hætte, en mørk trøje med lynlås og hvidt firkantet logo i højre side, blå jeans samt sorte sko af mærket Nike.

Hvis du har set Thomas eller har andre oplysninger i sagen, vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig på telefonnummer 87311448.

Annonce
Randers

Tag kandidattesten her

Randers FC For abonnenter

AGF var statister i ny randrusiansk triumf: Dét sagde Randers FC-lejren efter sejren over rivalerne

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Analyse: Derfor får Dansk Folkeparti to mandater i det nye byråd

Randers For abonnenter

Daniel og Mads springer ud i et verdenseventyr - det har kostet blod, sved, tårer og masser af mad

Østjylland

DF-politiker dømt for racistisk opslag på Facebook

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra det østjyske derby: Let på hatten, Kronjylland!

Randers FC

Se videoanalysen og højdepunkterne: Randers FC er kongerne af Østjylland

Randers For abonnenter

Renés lystfiskermekka var allerede en succes, men corona-pandemien gav fra dag ét væksten et yderligere boost

Kultur

Karen-Lise Mynster: Man skal leve hver dag, som var det den sidste - men så ville jeg jo ikke sidde her

Erhverv

Handskefabrikkens vilde udvikling: Randers er blevet til Rhanders og vil være Danmarks Gucci

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Randers

Antik og lopper i lange baner for første gang i den nye hal: Arena Randers bugnede af varer og folk

Randers For abonnenter

Fra kaptajn i skyerne til træ-transport i asfalthøjde: Da pilotjobbet røg, var Kresten ikke for fin til at slæbe kloakrør

Randers

Borger-opfordring til at der skal gå sport i det: Handl i Randers midtby, så den ikke går til grunde

Annonce