Annonce
Randers

Thomas set på havnen efter bytur

Videooptagelser viser en ung mand, der sandsynligvis er Thomas Stralner, kravle under en bom på Randers Havn tidligt lørdag morgen.

Østjyllands Politi har nu fået klarlagt den forsvundne 19-årige Thomas Mikkelsen Stralners færden, fra han forlader Café Smagløs lørdag morgen klokken 04.21, og frem til klokken 04.43, hvor han dukker op på en videooptagelse fra havnekontoret i Randers.

»Vi ved, at han få minutter efter, at han forlader Café Smagløs, møder en pige ved den gamle Shell-tank. Hende taler han med i nogle minutter, inden de går hver sin vej. Kort tid efter - klokken 04.43 - dukker der en ung mand, som passer på Thomas Stralners signalement, op på en videooptagelse fra havnekontoret,« fortæller politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi og tilføjer, at videoen viser, at han kravler under en bom på havnen.

Politikommissæren fortæller samtidig, at videoen også viser, at Thomas Stralner var alene, og der dermed ikke er noget, der tyder på, at han har været i klammeri med nogen eller udsat for en forbrydelse.

Annonce

Pigens vidneudsagn og havnekontorets videooptagelse har resulteret i, at Østjyllands Politi hele tirsdag aften og nat samt onsdag formiddag har ledt efter den forsvundne mand i havneområdet.

»Vi har gennemsøgt området med hundepatruljer både i går og i dag, men desværre uden at finde noget. Derudover ved jeg, at Missing People også vil lede i området,« fortæller Vagn Martinussen og tilføjer, at næste skridt er at tale med flere vidner.

»Der er dukket 6-7 nye vidner op, som alle har set Thomas Stralner natten til lørdag. Nogle har set ham på et værtshus tidligere på aftenen, mens andre har set ham gå fra Café Smagløs og ned mod havneområdet. Vi har allerede talt med en del, og forsøger nu at få fat i de sidste for at se, om deres vidneudsagn giver os andre steder at lede,« forklarer politikommissæren.

Thomas Mikkelsen Stralner er 182 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har brunligt hår, der er kort i siderne og lidt længere i toppen, og blå øjne. Da han forsvandt, var han iført en mørk vinterjakke med hætte, en mørk trøje med lynlås og hvidt firkantet logo i højre side, blå jeans samt sorte sko af mærket Nike.

Hvis du har set Thomas eller har andre oplysninger i sagen, vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig på telefonnummer 87311448.

Annonce
Randers For abonnenter

Der er rift om 132 nye lejligheder på Gl. Hobrovej - tre måneder før, de står færdige, er en fjerdedel lejet ud

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Fra stille villavej til trafikhelvede: Beboere i kamp for at få trafikken væk fra deres vej

Randers FC For abonnenter

Randers FC-komet har taget turen fra den næstbedste række til uundværlig nøglespiller på et halvt år: - Flere og flere er ved at få øjnene op for ham

Randers

Byens mindste isbutik sælger ud af varelaget før sæson-nedlukning og ny ejer: - Det har været mega sjovt

Sport

Se videoen: 600 cykelryttere mindes Chris Anker Sørensen til cykelløb i Hammel

Randers

René har reddet den svingdør, der har set det hele ske: Nu går byggeriet af lejligheder i gang i den gamle kro

Sport For abonnenter

Billeder og reaktioner fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én ting glæder Randers HK-chefen

Danmark

Valget er hans: Manden med den sorte hat er bekymret over klimaforandringer

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Randers

Den stærke blæst pressede vandet ind i de små havne: Se højvandsfoto fra Mellerup og Voer

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: Randers HK smadrer sidste sæsons onde ånd

Randers

Dyrehaven begynder at skyde hjorte for at holde bestanden nede: EU-regler kan betyde, at næsten alle havens hjorte skal aflives

Annonce