Annonce
Randers FC

Thomasberg efter stor præstation i Aarhus: - Vi skal blive ved at angribe

Marvin Egho banker bolden i mål til 2-0 på straffespark. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Randers FC dominerede AGF i den første pokalsemifinale og vandt 2-0 i Aarhus. Cheftræner Thomas Thomasberg slår fast, at det bliver samme tilgang til andendagsgildet i Randers.

Fodbold: Efter den første kamp i mesterskabsspillet i mandags mod FC København, der resulterede i et nederlag på 1-2, efterlyste Randers FC-træner Thomas Thomasberg en ekstraordinær præstation fra sit mandskab.

Det fik han til fulde i torsdagens første pokalsemifinale mod AGF, hvor Randers FC fortjent vandt 2-0 på scoringer af Vito Hammershøy-Mistrati og Marvin Egho.

- Jeg er meget tilfreds. Det var en toppræstation, hvor vi særligt efter pausen har mange velspillede angreb, spiller med stor bevægelighed og samtidig får pillet pyntet af AGF med en fremragende indsats i vores forsvar, sagde Thomas Thomasberg efter sejren.

Annonce

Stærk midtbane

I forhold til kampen mod FC København havde han lavet en enkelt udskiftning i startopstillingen.

Frederik Lauenborg kom ind på den centrale midtbane, mens Vito Hammershøy-Mistrati var skubbet længere frem på banen og sendte Nikola Mileusnic ud af startelleveren.

- Vi stillede med fem tekniske stærke spillere på midtbanen, og derfor var det vigtigt, at vi formåede at udnytte det til at sætte nogle gode kombinationer sammen langt fremme på banen. Men samtidig var vi meget opmærksomme på, at AGF ikke måtte straffe os i omstillinger. Vi har dygtige boldspillere, men når de samtidig er villige til at lave det trælse løbearbejde, kan vi lave gode præstationer, som vi så i dette opgør, lød det fra cheftræneren.

Annonce

Samme tilgang

Han kan blive den tredje træner efter Lars Olsen i 2006 og Colin Todd i 2013 til at føre Randers FC i en pokalsemifinale.

Men det kræver, at Randers FC går på banen med samme indstilling, når de to hold mødes i den semifinale i næste uge i Randers.

Det er ikke slut endnu.

- Det bliver afgørende, at vi ikke begynder at spekulere over, at vi har en føring på 2-0. For så bliver vores tilgang forkert. Vi skal ikke til at stå og forsvare finalepladsen hjem. Vi skal angribe på samme måde som i første kamp, hvor vi netop havde talt om, at selv om vi fik scoret et mål, så skulle vi fortsætte med at jagte mål nummer to. Det lykkedes vi med, og rent faktisk havde vi jo chancer til at kunne have scoret yderligere, sagde Thomas Thomasberg.

Inden den anden pokalsemifinale har Randers FC endnu en vigtig kamp på søndag i Superligaen, hvor holdet får besøg af FC Nordsjælland i mesterskabsspillet.

Kampen i tal

Pokalsemifinale, 1. kamp

AGF  - Randers FC 0-2 (0-0)

0-1 Vito Hammershøy-Mistrati (66.)

0-2 Marvin Egho (70. straffespark)

AGF (4-3-3):  Kamil Grabara - Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner, Jesper Juelsgård, Casper Højer - Bror Blume (60. Albert Grønbæk), Patrick Olsen, Benjamin Hvidt - Gift Links, Patrick Mortensen, Jon Thorsteinsson (83. Milan Jevtovic). 

Randers FC (4-4-1-1): Patrick Carlgren - Simon  Graves (60. Mikkel Kallesøe), Simon Piesinger, Erik Marxen, Björn Kopplin - Tosin Kehinde (83. Nikola Mileusnic), Frederik Lauenborg (83. Mathias Nielsen), Lasse Berg, Mathias Greve - Vito Hammershøy-Mistrati (83. Tobias Klysner) - Marvin Egho (90. Bassala Sambou). 

Ikke benyttet: Jonas Dakir, Oliver Bundgaard, Alhaji Kamara. 

Dommer: Michael Tykgaard

Returkamp: 15. april i Randers. 

 

Annonce
Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Se de flotte dronebilleder af vores by: Jul over Randers

Randers For abonnenter

10 Randers-virksomheder har fået mange millioner kroner i lønkompensation: - Det har betydet alt for vores forretning

Randers

Snart er der igen gang i de spektakulære auktioner: Campen Auktioner er blevet moderniseret og står rustet til en lysere fremtid

Randers FC

Liveblog og videoanalyse: Randers FC's pokalforsvar hænger i en tynd tråd efter uskarp omgang

Invitation til tredje vaccinestik er på vej til 375.000 borgere

Leder For abonnenter

Det nytter ikke bare at skære - Randers HK skal ud at have fat i de store kanoner

Randers

Berømt i hele landet for sit julelys: Folk strømmede til for at opleve Julebyen Randers

Randers

Frank Nørgaard langer ud efter sin egen afdeling: Der er ingen undskyldning for dårlig snerydning

Dall: Nu kulminerer måneders dårligdomme for Mette Frederiksen

Randers

Kabinefabrik kræver ikke, at medarbejdere viser coronapas, men alternativet er krav om mundbind

Randers For abonnenter

Få det fulde overblik: Sådan er knap 250 millioner lønkompensationskroner blevet fordelt mellem 556 virksomheder i Randers

Alarm 112

Voldsom brand totalskader villa i Thorsø: Politiet sigter 68-årig beboer

Annonce