Annonce
Randers FC

Thomasberg forlænger sin aftale i Randers FC

Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC og cheftræner Thomas Thomasberg indgår aftale til sommeren 2023.
Annonce

Randers: Thomas Thomasberg satte sig i cheftrænerstolen i Randers FC i sommeren 2018, og intet tyder på, at han forlader posten foreløbigt.

I en pressemeddelelse torsdag eftermiddag skriver klubben, at parterne er blevet enige om at lade cheftrænerens kontrakt gælde til sommeren 2023.

Varigheden af den oprindelige aftale har ikke været offentligheden kendt, men forlængelsen glæder sportsdirektør Søren Pedersen.

- Det er en rigtig god nyhed for alle med interesse for Randers FC, at vi har forlænget samarbejdet med Thomas Thomasberg, for han har gjort det fremragende, og forlængelsen sikrer os vigtig kontinuitet fremadrettet, udtaler Søren Pedersen i pressemeddelelsen.

- Sammen med sit trænerteam og spillere har han skabt et godt fundament med gode resultater. Han er enormt god til at udvikle både unge og etablerede Superligaspillere. Derfor passer han også utroligt godt ind i vores strategi med at udvikle egne spillere såvel som mere etablerede Superliga-spillere, siger sportsdirektøren.

Annonce

Lægge mere på

I Thomas Thomasbergs første sæson som cheftræner nåede holdet Europa Playoff-finalen, og i indeværende sæson indtager kronjyderne en sjetteplads efter 16 spillerunder.

Den 45-årige cheftræner har været en sportslig succes, og han ser også frem til at fortsætte i klubben, som han også tidligere har repræsenteret i en rolle som assistenttræner fra 2013 til 2016.

- Det betyder, at vi forhåbentlig kan få flyttet endnu flere procenter i det arbejde, vi har gang i, så vi kan rykke os til et endnu bedre niveau. Vi håber alle sammen, at vi hele tiden kan forbedre os både individuelt og som hold, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har et fantastisk samarbejde med de øvrige trænere i klubben, lyder det fra cheftræneren i pressemeddelelse.

- Jeg er og har altid været glad for at være i Randers FC. Hver eneste dag jeg kører hjemmefra, selvom der er et stykke vej, så glæder jeg mig til at komme på arbejde, og det er jo en dejlig følelse at have. Nu ser jeg frem til at være her i endnu længere tid og være med til at flytte klubben endnu mere, fortæller Thomas Thomasberg, der er bosat i Mejrup ved Holstebro.

Næste opgave for Thomas Thomasberg og hans mandskab er fredag 22. november, hvor Randers FC på udebane møder FC Nordsjælland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Fortid i den tyske Bundesliga: Cimbria skriver med amerikansk førsteprioritet

Annonce