Annonce
Randers FC

Thomasberg havde hurtigt fat i Saba: - Har tacklet det fantastisk

Saba Lobjanidze er stadig en del af Randers FC og klar til søndagens udekamp mod Esbjerg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
- Han har tacklet det fantastisk, siger cheftræneren om offensivstjernen, der måtte se et klubskifte glippe i seneste transfervindue.

Randers: Med en Mandla Massango-sag i erindring ved man i Randers, at det ikke altid løber stille af sig, når en spiller ikke får opfyldt drømmen om at komme videre til en større klub.

Men Randers FC-fansene behøver ikke at frygte for problemer med motivationen hos Saba Lobjanidze, selv om han mod forventning ikke blev solgt til en større adresse i det seneste transfervindue.

Ifølge cheftræner Thomas Thomasberg er Saba Lobjanidze kommet tilbage i godt humør efter at have været afsted med det georgiske landshold.

- Jeg havde allerede en snak med ham lidt over klokken 22 på den sidste aften i transfervinduet, og selvfølgelig var han skuffet og lidt irriteret over, at det ikke blev til noget med et skifte, siger Thomas Thomasberg.

- Men han har tacklet det fantastisk. Efter landskampssamlingen fik han en ekstra fridag, hvor han kunne være sammen med sin familie, og vi har intet kunnet mærke på ham, efter at han er kommet tilbage på træningsbanen. Han er stadig den samme glade Saba, som bare elsker at spille fodbold. Det har været rigtig dejligt at opleve, siger Thomas Thomasberg.

Selv har Saba Lobjanidze heller ikke lagt skjul på, at han nu kigger fremad.

- Jeg var klar og indstillet på at komme til et nyt sted, men jeg er stærk mentalt. For nogle vil det være en svær situation at skulle omstille sig, men det er ikke noget problem for mig. Jeg er videre og kan ikke se nogen grund til at forblive skuffet. Jeg er stadig ung og har alle muligheder for at komme til en større klub, sagde han tidligere på ugen til Randers Amtsavis.

Saba Lobjanidze har scoret fire mål for Randers FC i sæsonen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold For abonnenter

Reportage fra overlevelsesdrama: Håbet lever stadig i Helsted

Annonce