x
Annonce
Randers FC

Thomasberg i store ændringer til pokalkvartfinale: Kun fire spillere får genvalg fra Horsens-kampen

Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Det bliver ikke de vanlige startere, som i aften skal spille Randers FC i en pokalsemifinale. Cheftræner Thomas Thomasberg har fundet plads i startopstillingen til tre spillere, som endnu ikke har været i Superliga-aktion i foråret.

Randers: Randers FC har brugt årets pokalturnering til at holde truppens bredde i ilden, og sådan bliver det også i aftenens pokalkvartfinale mod SønderjyskE.

Rotationen er ikke så udtalt som tidligere i turneringen, hvor flere af truppens yngste medlemmer fik spilletid, men af de offentliggjorte startopstillinger fremgår det alligevel, at cheftræner Thomas Thomasberg ændrer markant på den startellever, som sikrede tre point i Horsens i søndags.

Mest bemærkelsesværdigt er det, at det bliver en helt ny defensiv, der skal holde sønderjyderne fra fadet.

Björn Kopplin rykker fra venstre til højre back for at give plads til Jesper Lauridsen, der debuterer i Randers FC-trøjen, mens både kaptajn Marxen og Simon Piesinger glider ud og gør plads til Mathias Nielsen og Simon Graves i midterforsvaret. Sidstnævnte kommer ind til sine første minutter i foråret, og det samme er tilfældet for Jonas Dakir i målet.

Den 22-årige keeper har tidligere i turneringen stået mod Kolding og Roskilde, hvor han mod sidstnævnte blandt andet pillede et straffespark.

På midtbanen må Mikkel Kallesøe stå over med en mindre fodskade, og derfor rykker Mathias Greve fra venstre til højre kant, mens Tosin Kehinde igen vender tilbage i startopstillingen, som han var det i forårspremieren mod OB.

På den centrale midtbane får Vito Hammershøy-Mistrati et hvil efter en fremragende kamp mod Horsens, og helt i front glider Emil Riis ind ved siden af Marvin Egho i stedet for karantæneramte Alhaji Kamara.

Startopstilling Randers FC 4-4-2:

Jonas Dakir - Björn Kopplin, Simon Graves, Mathias Nielsen – Mathias Greve, André Rømer, Frederik Lauenborg, Tosin Kehinde – Emil Riis, Marvin Egho.

På bænken: Patrik Carlgren, Johnny Thomsen, Erik Marxen, Simon Piesinger, Vito Hammershøy-Mistrati, Tobias Klysner og Kasper Høgh.

Startopstilling SønderjyskE 4-3-3:

Sebastian Mielitz - Alexander Bah, Stefan Gartenmann, Isak Olafsson, Jeppe Simonsen - Emil Frederiksen, Victor Mpindi, Rasmus Vinderslev - Peter Christiansen, Artem Dovbyk, Julius Eskesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

31-årig havde hash i underbukserne

Randers

Lokal politisk bekymring for genåbning af institutioner og skoler: Det vil kræve ekstra ressourcer

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Annonce