Annonce
Sport

Dobbeltudskiftning skulle forhindre rødt kort: AGF-bænken råbte og skreg på det

Thomas Thomasberg måtte i de sidste sekunder se jubel blive forvandlet til skuffelse. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Randers FC-træneren havde flere overvejelser omkring den dobbeltudskiftning, han valgte at lave i pausen af søndagens opgør mod AGF.
Annonce

Fodbold: Randers FC spillede ikke den perfekte kamp, men leverede nok til, at de burde have vundet.

Det var vurderingen fra Randers FC-træner Thomas Thomasberg efter søndagens opgør mod AGF, der sluttede 1-1 på en sen scoring af Alhaji Kamara og en udligning i overtiden af Patrik Mortensen.

- Det er en kæmpe skuffelse.  Vi kæmper så længe for at få et føringsmål, som også burde have været sejrsmålet, og så går der alligevel kun to-tre minutter, før AGF får udlignet. Det er vildt frustrerende. Vi skulle have haft tre point, sagde Thomas Thomasberg.

Hvad går der set med dine øjne galt ved AGF's udligning?

- 30 sekunder efter vores føringsmål er vi tæt på at score til 2-0, men så har vi halvandet minut, hvor vi tillader dem for meget. De kommer til et indlæg, som vi ikke får forsvaret os godt nok på, og så ligger bolden i kassen. Vi må bare konstatere, at det er mangel på klasse, at vi ikke får lukket den kamp.

Hvad er det, der gør, at I har svært ved at skabe chancer i kampen?

- Efter det tidlige røde kort stiller AGF sig tilbage, og det kan man godt forstå. Vi havde gjort det samme. Men i grove træk synes jeg faktisk, at vi griber kampen rigtigt an. Jeg kunne godt have ønsket mig mere kvalitet i vores indlæg og afslutninger. Men når man har så stor overvægt i boldbesiddelse, indlæg og skud på mål, bør det være nok til at vinde.

Annonce

Undgik rødt kort

Han valgte i pausen at lave en dobbeltudskiftning, hvor Simon Piesinger og Frederik Lauenborg, som havde gule kort, blev erstattet af  Mathias Nielsen og Alhaji Kamara.

- Det var en kamp, hvor vi fornemmede, at der måske kunne komme et rødt kort mere. Vi kunne i hvert fald høre, at de hele tiden råbte og skreg på det ovre på den modsatte bænk. Så den risiko minimerede vi ved at skifte Piesinger og Lauenborg ud, sagde Thomas Thomasberg, der dog også havde taktiske overvejelser bag.

Med Kamaras indtog gik Marvin Egho nemlig gik ud på kanten, mens Vito Hammershøy-Mistrati blev flyttet ind på den centrale midtbane.

- Vi ville gerne have Vito mere på bolden og ind centralt i banen, hvor han kunne skabe noget mere, og jeg synes også, at vi lykkedes med at få lagt et større tryk på AGF efter pausen. Vi ville gerne have skabt flere chancer og har stadig ting, vi skal ud på træningsbanen og forbedre, og det havde selvfølgelig været sjovere med en sejr i ryggen, selv om fire point for to kampe stadig er en god start, sagde Randers FC-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce