Annonce
Randers FC

Thomasberg om spillerfravær: Selvfølgelig er det bekymrende

Thomas Thomasberg måtte sende en række ungdomsspillere i aktion i løbet af kampen mod Esbjerg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Randers FC-træneren erkender, at det ikke er optimalt at måtte undvære en håndfuld vigtige spillere med blot tre uger til sæsonpremieren
Annonce

Randers: Selv om han var tilfreds med indsatsen i lørdagens træningskamp mod Esbjerg, er det alligevel bekymrende for cheftræner Thomas Thomasberg at måtte undvære en håndfuld spillere med blot tre uger til sæsonstart i Superligaen.

Til opgøret mod Esbjerg måtte han således starte med blot 18-årige Oliver Bundgaard Kristensen samt de to 20-årige Oliver Skolnik og Issah Salou. Skolnik er kommet til fra OB og er egentlig tiltænkt en rolle på U19-holdet, mens Issah Salou blot er til prøvetræning i Randers FC.

Hverken Johnny Thomsen, Simon Graves, André Rømer eller Björn Kopplin var således i stand til at spille med, ligesom man stadig mangler nytilkomne Mathias Nielsen samt Saba Lobjandize, der har fået forlænget sin ferie oven på at have spillet landskampe for Georgien. Desuden har man altså sagt farvel til Jonas Bager og Nicolai Poulsen, der er skiftet til henholdsvis Royale Union Saint-Gilloise og AGF.

- Det er klart, at det er bekymrende at måtte undvære så mange spillere. Det ville være åndssvagt at påstå andet. Men jeg håber og tror på, at vi snart får dem, som er ude, på træningsbanen igen, for det er en vigtig del af basen, som er væk, når man må undvære så mange. Normalt bryder jeg mig ikke om at skulle starte med en spiller, der lige er kommet til klubben og en helt ung gut. Der vil man gerne have lidt mere at gøre med og kunne rokere mere rundt i sådan en kamp, selv om vi kunne se, at Esbjerg var lidt i samme situation, siger Thomas Thomasberg.

Annonce

Svært for prøvespiller

Om ikke andet fik han set Issah Salou i aktion i 90 minutter, men cheftræneren understreger, at det ikke er en spiller, som er tænkt som en mulig erstatning for Nicolai Poulsen.

- Han havde nogle fine ting i sit spil, men man kunne også godt se, at han specielt i starten af kampen havde det svært, når han blev presset. Det er vanskeligt, når man kommer ind på så central en position, siger Thomas Thomasberg.

- Det er en spiller, som vi har fået chancen for at se an, men det havde vi gjort, uanset om Nicolai Poulsen var her eller ej. Det er ikke en spiller, som er tiltænkt som en erstatning for Nicolai. Der er vi slet ikke, siger Randers FC-træneren.

Opgøret mod Esbjerg endte 2-2 med Emil Riis og Benjamin Stokke som målscorere for Randers FC.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce