Annonce
Randers FC

Thomasberg om transfervarme Saba: Forventer han spiller mod Silkeborg

Saba Lobjanidze (th.) var med i lørdagens træning for Randers FC. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Randers FC-træneren forventer at have Saba Lobjanidze med mod Silkeborg og glæder sig til, at transfervinduet lukker mandag til midnat.

Randers: Et salg af Saba Lobjanidze ser fortsat ikke ud til at være lige oppe over, selv om transfervinduet lukker mandag aften til midnat.

Den georgiske kantspiller var med i lørdagens træning i Randers FC, og cheftræner Thomas Thomasberg forventer også at have ham med i søndagens opgør mod Silkeborg.

- Ja, det ville være åndssvagt ikke at bruge ham, så længe han er Randers FC-spiller. Det er klart, at kommer der en med en check på to millioner euro inden kampen mod Silkeborg, så har jeg ham ikke længere. Men indtil videre forventer jeg at have ham med, sagde Thomas Thomasberg efter lørdagens træning.

Går du efterhånden og drømmer lidt om, at du kan få lov at beholde ham i efteråret?

- Ja, jeg vil altid gerne beholde de gode spillere, og det er ingen hemmelighed, at som vores situation er lige nu, så er han en af de spillere, jeg gerne vil beholde. Men jeg er også godt klar over, at økonomi og andre ting spiller ind. Så jeg glæder mig bare til, at det bliver tirsdag, så vi ved, om han er væk, eller om vi har ham i hvert fald yderligere fire måneder.

Sportsdirektør Søren Pedersen har flere gange meldt ud, at han forventer et salg af Saba Lobjanidze denne sommer.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce