Annonce
Randers FC

Thomasberg roser de unge: Særligt én imponerede i første testkamp

Oliver Bundgaard Kristensen var en af de unge, der var i aktion mod Esbjerg. Foto: Chresten Bergh
Cheftræner Thomas Thomasberg var tilfreds med de unges præstation mod Esbjerg.
Annonce

Randers: I fraværet af flere profiler fik Randers FC-træner Thomas Thomasberg set de unge spillere i aktion i testkampen mod Esbjerg, og netop de unges indsats var noget af det positive, som cheftræneren tog med sig hjem.

- Det er klart, at det ikke er det her hold, vi sigter imod at stille med, når vi spiller den første kamp i Superligaen. Men jeg synes faktisk, at de unge viste sig frem med god kvalitet, og jeg fik en god pejling af, hvem der er tættest på holdet lige nu, siger Thomas Thomasberg, der særligt fremhævede Tobias Klysner, som kom ind på højrekanten fra anden halvlegs start.

- Han er et talent, som har nogle spændende ting i sit spil, og det var også derfor, at vi allerede i foråret gav ham nogle minutter mod Hobro. Der er stadig ting, der skal rettes til, men jeg synes, at han fik vist nogle af de kvaliteter, vi ved, han har, og han leverede et positivt indtryk med nogle gode løb med bolden, siger Thomas Thomasberg, der også roste Oliver Bundgaard Kristensen for en solid præstation på den modsatte kant.

Overordnet fik Thomasberg set, hvad der skal arbejdes med på træningsbanen i de kommende uger.

- Vi havde nogle problemer i vores organisation i første halvleg, hvor Esbjerg kommer til for mange chancer, mens vi ikke selv skaber ret mange chancer. Man kunne godt se, at vi var lidt presset på niveau og erfaring centralt i banen med Oliver Skolnik og Issah Salou. Det skabte lidt usikkerhed, uden at det alene var deres skyld.

- Men jeg synes, at vi kommer bedre med efter pausen, hvor vi får skabt flere chancer og laver et par fine mål. Uden at man kan lægge for meget i en kamp, hvor begge hold manglede en del spillere, er der altid noget, man får svar på, og jeg synes, at jeg fik et godt billede af, hvad vi skal hjem at arbejde med, siger Thomas Thomasberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce