Annonce
Randers FC

Thomasberg roser præstationen i Hobro: Vi vil vinde puljen

Cheftræner Thomas Thomsberg var glad for den indsats, som sit mandskab lagde i kampen på DS Arena i Hobro. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Thomas Thomasberg var ikke kun glad for, at det i de døende sekunder lykkedes André Rømer at score sejrsmålet. Cheftræneren glædede sig også indsatsen i en hård fysisk kamp mod lokalrivalerne fra Hobro, der sender Randers FC fire point foran AaB i toppen af puljen.

Hobro: Kønt var det sjældent, men Randers FC-spillerne fightede i 2-1-sejren over Hobro søndag eftermiddag, og det glædede cheftræner Thomas Thomasberg, som fik sejren med hjem dybt inde i overtiden på en scoring af André Rømer.

- Jeg er glad for præstationen, og det havde jeg også sagt, selvom det var blevet 1-1. Vi vidste, at det ville blive en hård fight, og det formåede vi at modstå. Jeg er glad for det, som spillerne lagde i kampen, for ellers var vi blevet overmatchet, sagde Thomas Thomasberg.

- Jeg ville ikke stå her i dag og skulle snakke om vores motivation og indstilling. Det hele var ikke lige kønt, men vi fik en indsats, og det forlangte jeg. Nu er vi fire point foran AaB og vil vinde puljen. Gerne så hurtigt som muligt, fortsatte cheftræneren.

Annonce

Angribere med løst krudt

Men selvom det lykkedes at få bolden i nettet to gange, så var det ikke fordi, at Randers FC skabte et chancehav mod Hobro, som sammen med Horsens har lukket flest mål ind af alle hold i denne sæson.

Kasper Enghardt og Saba Lobjanidze trykkede af før pausen, hvor kun sidstnævntes afslutning kom helt ind til Jesper Rask, mens kun Mikkel Kallesøe fik en afslutning inden for rammen efter pausen inden sejrsmålet i overtiden.

- Jeg synes faktisk, at vi producerer fint med chancer. Vi har vel fire-fem store chancer i kampen, hvoraf to ender i mål. Vi vil altid ønske at producere endnu flere chancer, og det vil vi også arbejde med, men jeg synes, det er en skam at snakke om nu, når vi har scoret to mål og vundet en kamp, sagde Thomas Thomasberg.

Ser du det problematisk, at angriberne ikke får skudt på mål i dag?

- Emil Riis får vel skudt den op til pølsevognen en enkelt gang, og han fik vel også blokeret et skud, mens Benjamin Stokke også havde en stor chance med hovedet i anden halvleg.

Men det ændrer ikke ved, at angriberne ikke har en afslutning inden for målrammen?

- Nej, og vi er enige om, at hvis man skal score, skal man ramme målet. Selvfølgelig har vi brug for, at vores angribere scorer, men nu var det så dejligt, at det var et par andre, der gjorde det i dag. Jeg ligger ikke søvnløs over vores angriberes måltotal, men jeg vil selvfølgelig gerne have dem i gang, fortalte cheftræneren.

Randers FC-lejren har gennem sæsonen haft et ønske om at lukrere mere på omstillingsspillet, og det var lige netop den fase af spillet, der afgjorde kampen til glæde for cheftræneren.

- Vi har ikke lagt skjul på, at vi gerne vil dyrke omstillingsfasen noget mere. Det er altid svært at spille mod ti i en etableret defensiv, så det var dejligt, at det gav en scoring til André Rømer til sidst. Vi har nogle typer med god fart i offensiven, og den slags mål er en smule nemmere, lød det fra cheftræneren.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce