Annonce
Randers FC

Thomasberg tester positiv for coronavirus- spillere og stab sendes hjem i Randers FC

Randers FC-træner Thomas Thomasberg har mandag fået svar på en test, som viste, at han er smittet med coronavirus. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Mandag aften stod det klart, at Randers FC-træneren er smittet med coronavirus. Det betyder, at spillere og den øvrige stab i klubben, der har været i nærkontakt med Thomasberg, sendes hjem og testes i de kommende dage.
Annonce

Randers: Randers FC kommer til at klare sig uden cheftræner Thomas Thomasberg i den kommende tid.

Klubbens cheftræner modtog mandag aften svar på en test, der viste, at han er testet positiv for coronavirus. Som skrevet på amtsavisen.dk tidligere mandag, var Thomas Thomasberg allerede gået i hjemmekarantæne, da hans kone henover weekenden fik konstateret coronavirus.

Annonce

Spillere sendes hjem

Derfor blev mandagens træning ledet af assistent-træner Rasmus Bertelsen, men i de kommende dage bliver både spillere og andre, som har været i nærkontakt med Thomas Thomasberg, sendt hjem.

De skal testes tirsdag og torsdag, hvor det skal klarlægges, om der er andre i Randers FC, som er smittet med coronavirus. Det fortæller klubbens sportsdirektør, Søren Pedersen, til Randers Amtsavis.

Torsdag eftermiddag vil der så være overblik over situationen. Men som det ser ud nu, bliver det Rasmus Bertelsen, som kommer til at styre slagets gang på søndag i Lyngby med Ralf Pedersen som sin assistent.

- Vi har et dygtig trænerteam, så det er vi helt trygge ved, siger Søren Pedersen.

Annonce

Stoler på teamet

Selv er Thomas Thomasberg heller ikke bekymret over at overlade trænertøjlerne til Rasmus Bertelsen og kompagni.

- Der er ingen, der er uundværlige, og det er jeg heller ikke. Med den måde, vi kører det på, kommer der ikke til at være den store forandring at mærke for spillerne, sagde han mandag formiddag til Randers Amtsavis.

- Rasmus og de øvrige i teamet er fuldstændig inde i tankegangen omkring, hvordan vi gerne vil spille. Så det er jeg ikke bekymret for. Jeg stoler fuldt ud på de folk, jeg har omkring mig, lød det videre fra Randers FC-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce