Annonce
Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

AC Horsens har alt at spille for mod Hobro, som omvendt må formodes at se så meget frem mod de altafgørende nedrykningskampe, at sandsynligheden for, at de tager point mod Horsens er meget lille. Sådan lyder ræsonnementet fra Thomas Thomasberg, der derfor tvivler på, at Randers FC kan overtage førstepladsen i den sidste puljekamp. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Thomas Thomasberg er nødt til at tage højde for et tæt kampprogram, når han sætter holdet til den sidste puljekamp, hvor cheftræneren tvivler på, at Randers FC kan fravriste AC Horsens førstepladsen.

Randers: Tre eller fem kampe fra europæisk deltagelse.

Det er, hvad der er på spil i sidste runde af Randers FC's gruppe, da puljevinderen går direkte videre fra første playoffrunde, nu hvor Sønderjyske, som slutter 2'er i den anden pulje, med deres sejr i pokalturneringen allerede er kvalificeret til Europa og derfor går på sommerferie efter gruppespillet.

Men som Thomas Thomasberg sagde efter sejren søndag, skal der nærmest et mirakel til, hvis førerholdet AC Horsens skal sætte point til mod Hobro.

Annonce

- Det er tilladt at drømme, men der er en meget lille sandsynlighed for det sker. Vi går selvfølgelig ind mod Esbjerg for at gøre vores arbejde og forhåbentlig få en god kamp og oplevelse, men der ligger jo allerede og venter en kamp igen i weekenden, siger Randers FC's cheftræner.

Den kamp, som i så fald bliver mod OB, fylder allerede i forberedelserne til onsdagens opgør.


Der er en tidsfaktor i det her, og folk vil kunne se, at vi tager en smule højde for den. Alt andet ville være tåbeligt. Vi kommer ikke til at stille i allerstærkeste (mod Esbjerg, red.), men det er stadig et fint hold.

Thomas Thomasberg, Randers FC


- Der er en tidsfaktor i det her, og folk vil kunne se, at vi tager en smule højde for den. Alt andet ville være tåbeligt. Vi kommer ikke til at stille i allerstærkeste (mod Esbjerg, red.), men det er stadig et fint hold, hvor jeg forhåbentlig får lov til at se nogle lidt andre gutter, end jeg plejer, siger Thomas Thomasberg og tilføjer:

- Jeg har sagt til dem, at hovedet skal være parat, når man går på banen. Jeg ved, at de vil være toptændte for at vise den energi og power, som vi fik lagt på vores spil mod Hobro.

Kampen mod Esbjerg bliver fløjtet i gang klokken 18.00 på Cepheus Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce