Annonce
Randers FC

Thomsen efter nederlag til FCM: Det er, som det plejer mod dem

Johnny Thomsen ærgrer sig over, at han "snorkboblede" ved FC Midtjyllands udlignende mål, som kom alt for hurtigt. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix
Johnny Thomsen ærgrer sig over, at Randers FC igen går fra banen med et nederlag mod FC Midtjylland. Denne gang på 2-1 efter en kamp, som højrebacken anså for helt lige.
Annonce

Herning: Ti år uden sejr på MCH Arena så kortvarigt ud til at blive brudt, da Simon Piesinger bragte Randers FC foran kort inde i anden halvleg.

Et kvarter og to FC Midtjylland-mål senere var overraskelsen dog pist borte.

- Vi har dem jo lige, hvor vi vil have dem. Vi kommer foran, og de kommer ikke rigtig frem til det store. Det er generelt en lige kamp, hvor vi er godt med, men det kan vi ikke bruge til noget, når vi ender med at smide det hele væk. Det er skuffende, lød det fra en ærgerlig Johnny Thomsen efter kampen.

Den følelse har Johnny Thomsen efterhånden stået med et utal af gange, da randrusianerne over årene blot har formået at vinde fire kampe i 36 forsøg mod midtjyderne.

- Det er et eller andet sted, som det plejer at være mod dem. Vi arbejder stenhårdt, som i alle de andre kampe, og grundlaget for at vinde er der, men vi møder et hold, som er gode til at afgøre og vinde tætte fodboldkampe, siger højrebacken.

Annonce

Snorkbobler ved scoring

Det går især veteranen på, at kampen så hurtigt blev vendt på hovedet efter Simon Piesingers føringsmål.

- Der er ikke mange, der formår at score på dem, og havde vi holdt den lidt længere, så det godt ud i forhold til at få noget med, siger Johnny Thomsen.

Det udlignende mål blev sat ind af Mikael Anderson, som løb i ryggen på Johnny Thomsen, mens Jens-Lys Cajustes røg i mål via Erik Marxens fod.

- Det er jo ikke noget med, at de scorer flotte mål - eller jo, de vil nok sige, at det er gode mål, men vi er nået langt, hvis jeg kunne lade være med at stå og snorkboble på bageste stolpe. Deres andet mål er en en ringe afslutning, som bliver rettet af, men det kan vi ikke bruge til noget, siger højrebacken.

Dermed er Randers FC's stime på fem Superligakampe med sejre brudt, og i næste runde venter et møde med Brøndby IF på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fra kulkælderen til topscorer-bejler: Mentaltræner bag Vitos vilde forandring

Randers

August i Randers spækket med kultur

Annonce