Annonce
Randers FC

Thomsen tæt på første Randers FC-mål: Jeg ramte den simpelthen for godt

Johnny Thomsen var kun en god redning fra at score sit første mål i Randers FC-trøjen. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Johnny Thomsen har i sine mere end 200 kampe for Randers FC endnu ikke formået at score. I 1-0-sejren over Hobro kom han helt tæt på, men ifølge forsvarsspilleren kom han ikke over returbolden fra sin egen afslutning, fordi han var sikker på, at bolden havnede i målhjørnet.

Randers: Johnny Thomsen er specialist i at holde sine modstandere fra at score, men mens backkollegaen Kevin Conboy i ny og næ også byder ind med en scoring i den anden ende, har det ikke været tilfældet for Johnny Thomsen.

Den 37-årige forsvarsspiller har i sine mere end 200 kampe for Randers FC aldrig fået bolden i nettet.

Selv troede han, at det skete Langtfredag i 1-0-sejren mod Hobro, da han efter en time mødte et indlæg i den bagerste del af feltet.

- Jeg tænkte, at jeg bankede bolden op i krydset, og derfor havde jeg heller ikke travlt med at følge op på returbolden. Jeg var på vej til at juble, for jeg var overbevist om, at jeg ramte den, så han ikke kunne holde den ude, men jeg rammer den simpelthen for godt, og så ender den lige på målmanden. Men jeg nærmer mig da, lød det med et smil fra Johnny Thomsen.

Veteranens kontrakt med Randers FC udløber efter sæsonen, men det betyder ikke, at han ikke fortsat skal jagte sit første Randers FC-mål i den kommende sæson.

- Der er fin dialog mellem klubben og jeg, og jeg tænker, at vi tager en snak efter AaB-kampen i næste uge. Så længe jeg kan præstere på et nogenlunde niveau, og andre synes det, så har jeg tænkt mig at fortsætte, sagde Johnny Thomsen.

Annonce

Tillod for meget

Selvom det blev til tre point mod lokalrivalerne fra Hobro for anden gang på under en uge, var forsvarsspilleren dog ikke tilfreds med præstationen.

- Jeg synes, vi tillader flere chancer, end vi plejer at gøre. Vi er et af de hold, som er sværest at skabe chancer imod, men Hobro skaber tre-fire gode muligheder, så det er jeg egentlig ret utilfreds med. Og omvendt skulle vi også have lukket kampen den anden vej. Det blev unødvendigt spændende, for vi havde masser af muligheder, lød analysen fra forsvarsspilleren.

Og det var da heller ikke kun Johnny Thomsen, der måtte gå fra kampen med en stor afbrænder på samvittigheden. Både Marvin Egho, Saba Lobjanidze og Mikael Boman misbrugte muligheder, men ifølge Johnny Thomsen smager en 1-0-sejr alligevel altid godt.

- 1-0-sejre er fantastiske. Vi er blandt dem med flest clean sheets i Superligaen, og det er også godt for vores målmand. Vi får en del chancer imod os, men formår alligevel at gå fra banen med rent mål, og som forsvarsspiller er det bare en god sejr, fortalte Johnny Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce