Annonce
Randers HH

Ti mål af Tobias Degn: Randers HH tæt på point mod tophold

Tobias Degn plaffede løs fra venstre back, hvor han lavede ti mål. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers HH leverede en opløftende præstation i hjemmekampen mod Skanderborg i U19-ligaen.
Annonce

Randers: Randers HH leverede en flot præstation på hjemmebane mod Skanderborg, der ligger nummer to i U19-ligaen og blot har tabt en enkelt kamp.

Randers HH pressede gæsterne næsten hele vejen i Arena Randers og havde føringer både før og efter pausen. Men i de sidste minutter trak Skanderborg fra og vandt 32-28.

- Jeg er meget tilfreds med præstationen. At vi kan presse et så stærkt hold som Skanderborg igennem næsten 60 minutter viser, at vi er på rette vej i forhold til tidligere på sæsonen, siger Randers HH-træner Kim Johansen.

- Selv om vi tabte kampen, spillede vi bedre end i seneste spillerunde mod Tønder, hvor vi vandt. Vi brænder lidt for mange chancer i slutfasen og er lidt uheldige. Men vi må også anerkende, at Skanderborg spiller en god omgang håndbold, tilføjer Kim Johansen.

Han fremhævede Tobias Degn og Mads Emil Roed på henholdsvis venstre back og højrefløj for at levere gode præstationer i angrebet. De to lavede henholdsvis ti og syv mål.

Næste opgave for Randers HH i U19-ligaen er 10. december, hvor de spiller ude mod Grindsted, der ligger fjerdesidst i rækken. Randers HH ligger næstsidst.

U19-ligaen

Randers HH - Skanderborg 28-32 (14-15)

Randers HH: Tobias Degn 10, Mads Emil Roed 7, Emil Wrang 3, Søren Enøe 3, Mathias Jessen 2, Mathias Olsen 2, Martin Vemmelund 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce