Annoncørbetalt indhold

Tid til en sandkasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis man er ved at bygge en ny indkørsel, en ny terrasse eller bare føler de små har brug for en sandkasse kan det være svært at vælge både hvilket materiale der skal bruges, men også hvor man skal have det fra. Hvad end det er sommerhuset man tænker på, græsplænen der trænger til kærlighed eller et større projekt man skal bruge hjælp til, er der mange måder at tilgå dette. Eftersom alle disse ting er naturlige og derfor hører til i naturen, giver det mening at vælge en leverandør, der har bæredygtige løsninger i sinde. Sandshoppen har købt den første danske biogas-drevne lastbil og de fortsætter med at fremme den grønne indstilling.


Annonce

Miljø og bæredygtighed

Der er altså en miljøvenlig tilgang til et arbejde der også fungerer, er lavet af og ærer naturen. Byggematerialerne er genanvendte og sådan noget som beton, tegl og brokker bliver forarbejdet efter en knusnings-proces for så at producere nye ressourcebesparende materialer, der fungerer som et stabilt underlag til eksempelvis vendepladser og veje. Man kan også beregne den korrekte mængde man skal bruge til sit projekt. Hvad end det er sand, grus, granit, flis, sten eller jord, kan man bare taste målene ind og så få den korrekte mængde af det valgte produkt fremvist. Det er altså en nem proces, hvor man også kan få en guide til tykkelsen af det lag man har behov for.


Former for levering

Når man så bestiller sit produkt efter, at benyttet mængdeberegneren skal det jo også leveres. Man kan vælge mellem den billigste leveringsform, tiplæs-levering. Her køber man sit produkt i løsvægt hvor det bliver tippet af lastbilen ved leveringen. Hvis man vil spare tid kan man købe en bigbag, der bliver sat af med en kran. Man kan under samme princip også købe en big bag ved vejkant levering, hvor den bliver sat af ved vejkanten, indkørslen eller hvor end du gerne vil have det. Hvis man vil spare meget tid kan man vælge vælge den levering, hvor man løber produktet i løsvægt og det bliver aflæsset med en grab på en kran.


Tillid, tillid, tillid

Man vil selvfølgelig gerne vælge en leverandør til sit projekt man kan stole på. Helst nogle med mange flotte anbefalinger på Trustpilot og prisgaranti på deres varer. En erfaren leverandør ville slet heller ikke skade, og selv hvis man har behov for at komme ud og hente sit produkt selv, kan man også finde en hent-selv-station der er både brugervenlig, populær og sikker. Det er en leverandør man kan have tillid til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.