Annonce
Randers FC

Tid til Jakob Ankersen? Avisens bud på Randers FC's startopstilling mod AaB

Erik Marxen kom skadet ind i efteråret, men anføreren har spillet de seneste tre kampe fra start. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC er trådt ind på den europæiske scene, og det stiller store fysiske krav til spillertruppen. Bredden bliver testet i løbet af efteråret, og rotationen begynder formentlig allerede søndag mod AaB. Avisens bud på startopstillingen mod nordjyderne.

Fodbold: Randers FC fører Superligaen og lever i playoffopgøret mod Galatasaray.

Seks kampe inde i efteråret er kronjyderne stadig ubesejrede, men succesen er hovedsageligt skabt gennem mange kampminutter til få spillere, og spørgsmålet er, hvornår der skal et hvil til hos profiler som Simon Piesinger, Björn Kopplin og Lasse Berg Johnsen, der alle har spillet samtlige minutter i sæsonen.

Oliver Bundgaard, Jakob Ankersen og Nicolai Brock-Madsen står klar i kulissen, men det vil ligne Thomas Thomasberg dårligt at skifte en håndfuld spillere til en enkelt kamp.

Annonce

Holdets organisation skal bevares, og derfor bliver doseringsmodellen, at der bliver skiftet på enkelte positioner fra kamp til kamp, så dele af holdets grundstamme er med i alle kampe.

Til søndagens kamp mod AaB ville det kronjyske trænerteam formentlig gerne have givet et hvil til Simon Piesinger eller Erik Marxen, men da både Simon Graves og Joel Kabongo var udeladt mod Galatasaray med skader, virker det usandsynligt, at de er klar til en startplads mod nordjyderne.

Det betyder endnu en kamp til stopperparret, og mon ikke Mikkel Kallesøe og Björn Kopplin følger dem trop. Alternativt får Jesper Lauridsen eller Oliver Bundgaard plads i venstre side, og så kan Kopplin få et hvil, hvis han ikke rykker over i højre side og overlader pusterummet til Kallesøe.

På midtbanen vender Tosin Kehinde formentlig tilbage i startopstillingen, og da både Lasse Berg Johnsen og Frederik Lauenborg har spillet mange minutter i de seneste kampe, kan et udlæg med Simon Tibbling i midten og Jakob Ankersen på venstre kant give én af de to midtbanekrigere en pause. Så kan de bytte halvvejs, eller måske anden halvleg kan byde på debut til det nyeste medlem af truppen, Vincent Onovo.

Helt fremme har meget været op til Vito Hammershøy-Mistrati og Marvin Egho, og det bliver formentlig også dem, som skal gøre det fra start mod AaB.

Alhaji Kamara må nærme sig kamp, når han var med på bænken mod Galatasaray, men han kom som bekendt ikke på banen, og efter så lang tid ude er det usandsynligt, at han ryger direkte i startopstillingen.

Vito Hammershøy-Mistrati har godt nok spillet meget, men han virker i fremragende form, og afhængig af kampens forløb kan en model være, at Alhaji Kamara tager over den sidste halve time.

Randers FC mod AaB fløjtes i gang klokken 14 på Cepheus Park.

Randers Amtsavis' bud på Randers FC's startopstilling mod AaB. Kampen fløjtes i gang søndag klokken 14.00 og kan følges live på Amtsavisen.dk og ses i tv på TV3 Sport 1.
Annonce
Randers

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Randers For abonnenter

Nye planer kan måske redde p-pladser i Trangstræde og bevare busterminalen: Her er status på planerne for populær parkeringsplads

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Østbro-kandidater på hjemmebane i Harridslev: Tre mandater vil være en succes

Randers FC For abonnenter

Seneste nyt før pokalopgør: Marxen misser møde med barndomsklub - sådan kan Randers FC stille op

Alarm 112

Kan risikere at brænde i dage: Voldsom brand hos trævirksomhed er stadig ikke under kontrol

Randers

Kom ind i kampen, politikere: Skal vi have nedslidte idrætshaller, hvor det regner ind?

Randers

Politikere undrer sig og sender besked til hospitaler: - I må altså gerne ansætte medarbejdere på deltid

Randers For abonnenter

Smitten i Randers-forstad tredoblet siden fredag - også i kommunen er der vækst i coronasmitte: Sådan skal du forholde dig til tallene

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Randers

Lone Andersen forlader Randers Statsskole - har fået nyt job

Danmark

Løvkvist: DF har allerede tabt kommunalvalget - spørgsmålet bliver nederlagets størrelse

Miljø

Risiko for usynlig gift i drikkevandet: Syddjurs vil undersøge 37 private brønde og boringer ved Tirstrup

Navne For abonnenter

'Brødrene' har løst et utal af opgaver under og over jorden - blandt andet pipelinen med øl til Storegade

Alarm 112

Har brændt siden i morges: Brandfolk fra hele Djursland kæmper med brand hos trævirksomhed

Annonce