Annonce
Østjylland

Tidligere ansat opkøber konkursramte Rikki Tikki Companys webshop

Thomas Roth har endnu ikke besluttet, om hans nyindkøbte webshop i fremtiden skal bevare det Rikki Tikki-navn, som den i øjeblikket eksisterer under. Privatfoto

42-årige Thomas Roth har kastet sig ud en tilværelse som selvstændig erhvervsdrivende. Han har nemlig købt den webshop, som indtil for ganske nylig var en del af den nu konkursramte Hadsund-virksomhed Rikki Tikki Company, hvor han selv var ansat.

Hadsund: Det er kun ganske få uger siden, at interiørfirmaet Rikki Tikki Company i Hadsund indgav sin egen konkursbegæring. Konkursen betød, at virksomhedens ellers populære webshop blev lukket ned, men sådan er det ikke længere.

Nu har 42-årige Thomas Roth, der er tidligere medarbejder ved netop Rikki Tikki Company, nemlig købt webshoppen samt en mindre del af det enorme varelager, som konkursboet råder over. Samtidig har han genåbnet webshoppen, så Rikki Tikkis kundebase ikke længere går forgæves, når de søger efter varer på nettet.

- For mig har det været en gylden mulighed for at få en populær og meget velfungerende webshop, der har en stor og loyal kundekreds, både lokalt og landsdækkende, siger Thomas Roth, der fik tilbuddet om at købe Rikki Tikki Companys webshop så sent som i fredags.

For mig har det været en gylden mulighed for at få en populær og meget velfungerende webshop, der har en stor og loyal kundekreds, både lokalt og landsdækkende.

 

- Det er gået stærkt

Thomas Roth har i næsten 15 år været en fast del af medarbejdergruppen ved Rikki Tikki Company. Han har gennem årene haft flere forskellige funktioner, men i de seneste syv års tid har hans primære ansvarsopgave bestået i at udvikle og drive den webshop, som han altså nu er eneejer af.

Egentlig har han altid haft drømmen om at blive selvstændig, men han har bare aldrig rigtig fundet det helt rigtige tidspunkt - og måske heller ikke modet til at tage springet. Men den slags overvejelser har Thomas Roth slet ikke haft tid til at gøre sig i forbindelse med købet af rikkitikki.dk

- Det hele er gået virkelig stærkt, så jeg har faktisk slet ikke nået at tænke ret meget over noget. For 14 dage siden troede jeg, at jeg skulle arbejde ved Rikki Tikki Company, indtil jeg blev gammel. Men så gik firmaet konkurs. Og da kurator så besluttede, at man ikke ville drive webshoppen videre, blev jeg enig med mig selv om at slå til, siger Thomas Roth, der er en af syv tidligere Rikki Tikki Company-medarbejdere, som i øjeblikket er hyret ind af kurator til at hjælpe med frasalget af konkursboets aktiver.

Annonce

Har købt varer for 1,5 mio

Som en del af webshop-handlen med Rikki Tikki Companys konkursbo har Thomas Roth købt 13 paller med blandede varer fra store brands som Stelton, Kähler, Trip Trap og Normann Copenhagen. Af dem er en del allerede er sat til salg på den genåbnede hjemmeside.

- De seneste dage og nætter har jeg knoklet med at få alt opdateret på hjemmesiden, så kunderne kan se det aktuelle udbud af varer, som vi rent faktisk godt kan nå at ekspedere inden jul. Men ærligt talt har jeg slet ikke fået overblik over alle varerne endnu, siger Thomas Roth og fortæller, at der efter hans vurdering er varer for et sted mellem én og 1,5 million kroner i udsalgspris på de 13 paller, han har købt.

- Men det er selvfølgelig ikke den pris, jeg har givet, siger Thomas Roth, der efter eget udsagn har fået både webshop og varelager til en ganske favorabel pris.

Det nøjagtige beløb, der er blevet smidt i projektet, vil den nye ejer dog helst holde for sig selv.

Annonce
Randers For abonnenter

Sur smiley og 5000 kroner i bøde til burgerbar: Sorte, skimmellignende belægninger i flere køleenheder

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Nu er der et nyt sødt monster i byen: Linn er klar til at servere lokalt og hygiejnisk slik online og til afhentning

Randers For abonnenter

Lokalt legetøjseventyr står på skuldrene af giganter: - Vi vil have kunderne til at få mere ud af legen og af alt det legetøj, de allerede har

Randers

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Randers For abonnenter

Mark fra Randers rejste ud i verden for at skabe noget stort - i dag forsyner han afrikanske landsbyer med strøm  fra små soldrevne elværker

TV 2-direktør efter dokumentar: Ledelsen har svigtet

Randers FC For abonnenter

Randers FC-lejren skoser manglende skarphed i tabt medaljeslag: - På ingen måde et dårligere hold end Brøndby

Norddjurs

Leif Lahn vil ikke være borgmesterkandidat: - Jeg har det supergodt på Christiansborg, hvor jeg kæmper for Djursland

Kultur

Filmen Hvidstengruppen 2 - De efterladte landede søndag i Randers: Skuespillere og pårørende besøgte grave og gik til gallapremiere

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Randers

Lokummer til eksamen: To ud af fem elever dumper toiletter på Randers-skoler

Randers For abonnenter

Embedsmænd får på puklen af investor: Anklager Randers Kommune for urent trav

Kultur

Se rød løber-fotos: Næsten 300 var til gallapremiere på den nye Hvidstengruppe-film

Annonce