Annonce
forside

Tidligere direktør Thomas Pazyj er død

Thomas Pazyj døde søndag den 27. november.

Den tidligere hospitalsdirektør på Regionshospitalet Randers døde søndag. Han blev 61 år gammel.

På Regionshospitalet Randers hjemmeside fremgår det at tidligere hospitaltsdirektør Thomas Pazyj er død. På siden står der:
Thomas Pazyj var direktør på Regionshospitalet Randers fra 2011-2016. Han valgte at fratræde sin stilling som direktør tidligere på året på grund af sin sygdom.
- Vores tanker går til Thomas Pazyjs familie i denne svære tid. Thomas var en dygtig leder og et fint og positivt menneske. Han var god kollega og en vedholdende leder, der arbejdede til det sidste. Han vil blive savnet, fortæller lægefaglig direktør Lone Winther Jensen.
Thomas Pazyj blev ansat som direktør på hospitalet i 2011 og kom med stor ledelsesmæssig erfaring fra både den private og offentlige sektor. Gennem sit femårige virke som direktør på hospitalet bidrog han bl.a. til at skabe nye rammer for hospitalets arbejde og bedre sammenhæng inden for logistikområdet på hospitalet.
- Thomas Pazyj havde brede ledelsesmæssige kompetencer, som gavnede hospitalet. Han kom med erfaring som bl.a. produktionschef i DSB Gods og havde derfra en viden om effektiv logistik til optimering af arbejdsgange, som blev omsat på hospitalet og på tværs til andre hospitaler. Det arbejde spillede Thomas en central rolle i. I fællesskab nåede vi meget, fortæller Lone Winther Jensen.
Thomas Pazyj trak sig tilbage som direktør på Regionshospitalet Randers i foråret 2016 for derefter at arbejde som konsulent ved Region Midtjylland.
Dato og sted for bisættelsen vides på nuværende tidspunkt ikke, men bliver offentliggjort i mindeordet så snart, det er muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mogens Nyholm: Urolige Venstre og DF skyld i manglende tryghed

Læserbrev: Indledningsvis. Randers Kommune har en meget kompetent kommunaldirektør. I læserbrevet vil jeg føre bevis for, at Venstre og Dansk Folkeparti i Randers Kommune er kilden til langt størsteparten af de seneste uroligheder i og omkring byrådet. Det er de to partier, der må tage et stort ansvar for eventuel manglende stabilitet og tryghed i byrådssalen – ikke kommunaldirektøren. Venstre og DF foretog en ulovlig omkonstituering i juni 2015, følgelig med stor uro i de lokalpolitiske gemakker – det skyldes ikke den nuværende kommunaldirektør, det skyldes alene Venstre og co. Overtrædelse af racismeparagraffen er hørt i byrådssalen fra et DF-medlem – den dermed følgende uro skyldes ikke kommunaldirektøren, det skyldes Venstre og co. Børnefamilie-udvalgsformand Anders Buhl (V) er på lukkede byrådsmøder fremkommet med injurier mod en uskyldig daginstitutionsmedarbejder og med deraf følgende uro – det kan kommunaldirektøren ikke klandres for; kun Venstre og co. I en artikel 30. juli i Randers Amtsavis i år (selvfølgelig skrevet af journalist Bruno Ingemann) anklager udvalgsformand Anders Buhl undertegnede, Overmark og Nyhuus for at være skyld i, at børn flygtede fra Stjernehuset hen over sommeren. I artiklen glemte Buhl (og Ingemann) at oplyse, at fra cirka 1. maj og helt frem til 19. juli havde direktør Michael Maaløe og børnechef Dorte Brøns givet ordre til at lukke for tilmeldinger til Stjernehuset. Altså Anders Buhl fortiede sandheden; nemlig den, at forvaltningens nedlukning var hovedforklaringen på, at børn "flygtede" – kommunaldirektøren er ikke skyld i den dermed følgende uro; støjen skyldes hr. Buhls (og journalist Bruno Ingemanns) urene trav i Amtsavisen. Nu støjer Venstre og co. igen igen. De giver vores kompetente og vidtfavnende kommunaldirektør mistillid – det skaber stor uro - det er ikke kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidts skyld; det er Christian Brøns', Anders Buhls, Frank Nørgaards med flere. Summa summarum med hensyn til Venstres og DF's tråd: Først en ulovlig og amoralsk omkonstituering og nu en utilgivelig og uretfærdig mistillid til vores afholdte kommunaldirektør. Sådan en pinlig adfærd er ikke set nogetsteds på det kommunale Danmarkskort. Ros til andre kommuner herfor. Jeg vurderer, at Venstres aktuelle triste og mistrøstige tråd med hensyn til kommunaldirektøren ene og alene skyldes, at Venstre og co. ikke formår at adskille praktisk politik fra familiære relationer.

Annonce