Annonce
Randers FC

Tidligere Randers FC-anfører gør comeback som projektleder

Mads Agesen (tv.) er blevet ansat som projektleder i Randers FC. Arkivfoto: Bo Amstrup/Scanpix
Mads Agesen er et år efter, at han stoppede karrieren, tilbage i Randers FC, hvor han skal være projektleder i Randers FC Jobakademi.

Randers: Mads Agesen stillede sidste sommer støvlerne på hylden efter fem sæsoner og 126 kampe i Randers FC-trøjen, hvor han i sin sidste sæson overtog anførerbindet fra Mads Fenger.

Det seneste år har den tidligere anfører brugt på en civil karriere i forsikringsbranchen, men nu rykker Mads Agesen igen ind på Viborgvej, hvor han skal være projektleder i Randers FC Jobakademi.

– Jeg glæder mig over at vende tilbage til ”huset” og blive en del af Randers FC Jobakademi. Jeg ser meget frem til at bidrage til den fantastiske ånd, der eksisterer i hele virksomheden. Det være sig lige fra det sportslige på banen til alle de mange frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde i klubben, siger Mads Agesen i en pressemeddelelse.

– Netop det at arbejde med mennesker og være med til at præge udviklingen hos den enkelte, synes jeg, er enormt spændende, og det har været den primære årsag til, at jeg har sagt ja til at ”vende hjem”, siger Mads Agesen.

Uovertruffen vindermentalitet

For Randers FC Jobakademi har det været vigtigt, at en ny medarbejder besidder de rette kompetencer og naturligt kunne glide ind i det eksisterende team, der efter Agesens tilgang tæller fem personer.

– Mads har som aktiv fodboldspiller altid været meget bevidst om de CSR-aktiviteter, klubben har iværksat. For eksempel har han siden efteråret 2018 været ambassadør for vores fritidsjobinitiativ Talents of Tomorrow. Derfor havde vi en god fornemmelse af, hvem Mads er som person, og hvilke kompetencer han besidder, da vi indledte dialogen med ham, siger Henrik Jørgensen, administrerende direktør i Randers FC og fortsætter.

- Mads er empatisk og har en stor interesse i at løfte mennesker – og så besidder han uovertruffen vindermentalitet, som helt sikkert vil være en fordel i relation til hans arbejdsopgaver.

Mads Agesen havde første arbejdsdag i Randers FC Jobakademi d. 1. juli 2019 og ansættes som projektleder på et projekt, der søsættes 1. september 2019.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce