Annonce
Randers FC

Tidligere Randers FC-angriber fortsætter hos Superliga-konkurrent

Nicolai Brock-Madsens karriere har ikke formet sig som håbet siden skiftet fra Randers FC til Birmingham i 2015. Nu får den 26-årige angriber muligheden for at genfinde formen de næste to år i AC Horsens. Foto: Ole Nielsen
Nicolai Brock-Madsen har fået forlænget den aftale med AC Horsens, som ellers stod til at udløbe i slutningen af juni.

Randers: Han nåede at spille 106 kampe for Randers FC og score 19 mål inden udlandet trak i Helsted-knægten Nicolai Brock-Madsen tilbage i 2015.

Efter knap så succesrige ophold hos Birmingham, PEC Zwolle, Cracovia Krakow og St. Mirren vendte angriberen i vinter hjem til Danmark, hvor AC Horsens stod klar med en kontrakt for foråret.

Den første tid hos de gule var præget af en skade, men derefter blev det til otte kampe og et mål, som gjorde ham til matchvinder i det første playoff-opgør mod Vendsyssel FF.

Den indsats er blevet belønnet med en to-årig kontrakt frem til sommeren 2021.

- Vi har arbejdet på det gennem længere tid, og vi er selvfølgelig sindssygt glade for, at at vi har forlænget aftalen med Nicolai Brock-Madsen. Han var en af de afgørende faktorer for, at vi overlevede i sidste sæson, og han viste den kvalitet, ærgerrighed og indstilling, som vi søger hos alle spillere, siger Bo Henriksen til AC Horsens hjemmeside.

Angriberen selv er også glad for at fortsætte i en klub, hvor der er en klar retning for samarbejdet.

- Det giver god mening for alle parter med en ny aftale. Jeg er faldet godt til i klubben, hvor jeg er omgivet af gode mennesker, og folk har været meget imødekommende, selvom jeg har været skadet. Jeg var selvfølgelig træt af, at jeg var skadet i starten og ikke fik sat det aftryk og spillet de kampe, jeg gerne ville, men jeg kom godt tilbage, og jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe klubben med at overleve i Superligaen.

- Nu har vi lagt en god plan for mig, så jeg kan fortsætte min udvikling og blive den bedste udgave af mig selv, og så ser jeg frem til en spændende sæson, hvor vi skal gøre det så godt, at vi ikke kommer i spil til nedrykningspladserne, siger Nicolai Brock-Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce