Annonce
Randers

Tidligere Randers-pige faldt for en rigtig Randers-dreng: To gange Jensen mødtes og resten er som man siger - historie

Klinik-indehaver Anne-Mette Jensen og folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen er blevet kærester. Selv om det kun er et par måneder siden, de mødtes, er de ikke i tvivl om, at de skal være sammen. Foto: Lars Rasborg
Folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) og Anne-Mette Jensen, der driver skønhedsklinikken La Lume, har fundet sammen. Det begyndte med en snak om erhvervsdrivendes forhold under corona-krisen.
Annonce

Randers: På en måde var det politik, der for et par måneder siden førte folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen, 44, og klinik-indehaver Anne-Mette Jensen, 24, sammen.

For selv om Anne-Mette Jensen ikke er specielt interesseret i politik - der til gengæld fylder rigtig meget for Michael Aastrup Jensen - så kontaktede hun alligevel sit lokale folketingsmedlem og bad om et møde.

Hun ville gerne fortælle om, hvordan det er at være nystartet som selvstændig i en corona-tid, for at give en af landets beslutningstagere et indtryk af de udfordringer, erhvervsdrivende står med lige nu. Anne-Mette Jensen åbnede nemlig skønhedsklinikken La Lume i Brødregade i februar i år, og kort tid efter lukkede hele landet som bekendt ned.

- Hun var hamrende sød, og jeg bad om hendes nummer, da vi var færdige med mødet, fortæller Michael Aastrup Jensen.

Annonce

Ikke kun politik

Han inviterede Anne-Mette Jensen på en date på Hotel Randers by Hornsleth og hun sagde ja, selv om hun gruede lidt for, at aftenen kom til at gå med at snakke politik.

- Jeg var lidt nervøs for, hvad jeg havde rodet mig ud i. Men vi snakkede om alle mulige ting, og det var stille og roligt, fortæller Anne-Mette Jensen.


I stedet for, at der går rygter om, at jeg er set i byen med en lyshåret kvinde - Randers er jo verdens største landsby, og alle ved lidt om hinanden - så vil jeg hellere fortælle det åbent.

Michael Aastrup Jensen, folketingspolitiker


Siden da har de været sammen, og Michael Astrup Jensen vil gerne slå fast, at de er et par.

- I stedet for, at der går rygter om, at jeg er set i byen med en lyshåret kvinde - Randers er jo verdens største landsby, og alle ved lidt om hinanden - så vil jeg hellere fortælle det åbent.

Michael Aastrup Jensen har ikke noget imod at fortælle om sit privatliv.

- Jeg synes, at folk har krav på at vide noget om mig som person. Det er rimeligt, at man ved noget om dem, man sender til Christiansborg.

Således har han også været åben omkring både bryllupper med og siden skilsmisser fra sine to eks-koner. Dels Louise Høeg, byrådsmedlem i Randers, som han var gift med i fem år fra 2005 til 2010.

Annonce

Et godt samarbejde

De har et godt forhold til hinanden, og havde så sent som fredag et fælles læserbrev i avisen, hvor de sammen går til kamp for at bevare kræftbehandlingen af børn i Jylland.

Desuden jurist Helene Maria Jensen, som han var gift med i 10 år frem til i år, hvor parret i april meddelte, at de skulle skilles.

De er også skiltes som venner, og har et godt samarbejde omkring parrets to børn, som bor hos deres mor i Vejle, men tilbringer hver anden weekend og halvdelen af ferierne hos deres far.

For Anne-Mette Jensen har det været nyt at skulle vænne sig til, at Michael Aastrup Jensen bliver stoppet af mange, der gerne vil have en snak om stort og småt. Allerede på deres første date oplevede hun, at folk bankede på ruden ind til by Hornsleth for lige at hilse på Michael. Men sådan er det, når man er sammen med en, der er kendt af mange i byen.

Annonce

Tidligere Randers-pige

Anne-Mette Jensen har dog også selv prøvet at være i rampelyset. Hun blev nemlig kåret til årets Randers-pige i 2014.

Senest har hun været præsenteret i avisens spalter, da hun åbnede sin klinik i Brødregade. Og trods corona-krisen, som betød, at hun har holdt helt lukket i halvanden måned, så er butikken kommet godt fra start, blandt andet takket være trofaste kunder.

Mens hendes arbejdstider er nogenlunde regelmæssige, selv om klinikkens åbningstider er fleksible, så har Michael Aastrup Jensen travlt de fleste af døgnets timer. Som Venstres udenrigspolitiske ordfører og næstformand i Udenrigspolitisk Nævn, er der nok at se til.

- Han er i gang fra mellem seks og otte om morgenen og frem til midnat, fortæller Anne-Mette Jensen.

Annonce

Tid til det hele

Michael Aastrup Jensen understreger, at der kan og skal være plads til Anne-Mette Jensen, også selv om han opholder siger i København en stor del af ugen.

- Men jeg elsker at være hjemme, og deler min tid mellem huset i Assentoft, Anne-Mettes lejlighed i Randers og min lille lejlighed i København. Og jeg kan godt finde ud af at lægge telefonen væk en gang imellem. Vi har også haft nogle gode ture til København, og når coronaen forsvinder, skal vi ud at rejse.

Parret skal fejre jul sammen i Assentoft, sammen med blandt andre Michael Aastrup Jensens to børn, Phillippa og Constantin. Foto: Lars Rasborg

Anne-Mette Jensen har mødt Michael Aastrup Jensens børn, Phillippa på seks år og Constantin på tre år, flere gange.

- De er bare rigtig søde og meget åbne - så det er også starten på noget godt.

Michael Aastrup Jensen og Anne-Mette Jensen skal fejre jul sammen med børnene og Michael Aastrup Jensens mor. Det skal foregå i Michael Aastrup Jensens hus i Assnetoft, og det bliver sandsynligvis iført en helt særlig form for beklædning.

- Vi skal have julesweatre på allesammen, fastslår Anne-Mette Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Stor fight - farvel til slutspil: Dét sagde de efter kampen

Annonce