Annonce
Randers FC

Tidligere sportschef i Randers FC skifter sportsgren: - Stort potentiale

Ole Nielsen var ansat i Randers FC i godt et års tid. Arkivfoto: Annelene Petersen
Ole Nielsen bliver administrerende direktør i ishockeyklub.
Annonce

Fodbold: Den tidligere sportschef i Randers FC, Ole Nielsen, skifter nu sportsgren til et job som administrerende direktør i ishockeyklubben, Odense Bulldogs.

Ishockeysporten er dog ikke et helt nyt bekendtskab for Ole Nielsen, der var direktør i AaB Ishockey fra 2003 til 2009. Efterfølgende har han haft sportslige titler inden for fodboldbranchen i Sønderjyske, Viborg, Randers FC og senest Vendsyssel FF, hvor han blev fyret i sommer.

Han ser frem til sit nye job.

-  Klubben rummer et stort potentiale med masser af muligheder for at fortsætte den positive kommercielle udvikling, som Bulldogs har gennemgået de seneste år. Denne udvikling skal danne grundlag for det videre arbejde på det sportslige område, som skal medvirke til en sportslig udvikling. Der er langt og sejt træk foran os, men ambitionen er at blande sig i toppen af Metal Ligaen på sigt, siger Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Ole Nielsen kom til Randers FC som sportschef i 2016, hvor han afløste Peter Christiansen. Han blev dog fyret året efter, da  bestyrelsen konstaterede, at konstellationen med Michael Gravgaard som administrerende direktør og Ole Nielsen som sportschef ikke fungerede optimalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Annonce