Annonce
Navne

Tidligere viceborgmester fik tildelt æresmedlemsskab

Tidligere viceborgmester i Tørring-Uldum kommune Gert Gjermandsen (t.h.) fik 26. april overrakt sit æresmedlemsbevis af Det Konservative Folkepartis vælgerforening i Hedensted Kommune. Her står han sammen med formanden for lokalafdelingen Jørgen Brandt (t.v.) Foto: privatfoto

Tørring: Gert Gjermandsen har været aktiv i Det Konservative Folkepartis vælgerforening i Hedensted i over 30 år, og 26. april blev det hyldet i vælgerforeningen med overrækkelsen af et bevis på æresmedlemsskab.

Den tidligere videborgmester i Tørring-Uldum Kommune, der blev aktiv i Det Konservative Folkeparti i løbet af Poul Schlüters tid som statsminister, og som hurtig kom i byrådet efterfølgende, blev Tørring-borger, da hans kone Mona fik arbejde på Hotel Tørring, og siden startede han selv sin tømrervirksomhed op i byen.

Gert Gjermandsens aktive indsats i Det Konservative Folkeparti har blandt andet budt på den store sammenlægning af kommuneforeningerne, og han beskrives af sine medbestyrelsesmedlemmer som en mand, der altid har støttet op om foreningen.

Annonce

Udover det politiske arbejde er Gert Gjermandsen også en ivrig fisker, og han er også aktiv i hjælpeorganisationen Lions.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce