Annonce
Kultur

Tidligere vinder af Byens Bedste: - Fedt at det er århusianerne, der vælger vinderne

At det er århusianerne, og ikke en madanmelder, der har bestemt hvem der skal vinde konkurrencen, ser Jonas Langhoff som en kæmpe fordel. - Det er gæsterne, der kommer her tit, og som kender os. Det har en ekstra betydning, siger han. Foto: Axel Schütt
Langhoff & Juul var et af de steder, der sidste år kunne prale af at kalde sig for byens bedste. Medejer Jonas Langhoff fortæller, at der ligger en faglig stolthed omkring at have den bedste brunch i Aarhus.
Annonce

AARHUS: Der var store smil at spore, da Langhoff & Juul sidste år kunne gå på scenen til Byens Bedste-awardshowet som vindere af byens bedste brunch. Restauranten slog både Mefisto, Spiselauget, Café Fika og Café Frida, og fra scenen takkede restaurantchef Nicklas Pedersen både gæsterne for alle stemmerne, men også medarbejderne for den indsats, de dagligt ligger i restauranten.

Her er et år efter konkurrencen, er det også medarbejderne, som medejer Jonas Langhoff fremhæver:

- At vinde har helt klart skabt en intern stolthed og glæde, især hos vores medarbejdere. Men det er da klart, at der ligger en faglig stolthed i at have den bedste brunch i byen.

Og han er da heller ikke sen til selv at rose medarbejderne.

- Det er jo medarbejderne, der hver dag lægger en stor indsats i restauranten, siger han.

Der var store smil på den røde løber, da Langhoff & Juul sidste år blev kåret til at have den bedste brunch i Aarhus. Foto: Axel Schütt
Annonce

En blåstempling af restauranten

Selvom Langhoff & Juul generelt er et populært sted, har det at vinde konkurrencen været med til at blåstemple Langhoff & Juul, og i særdelshed brunchen, siger Jonas Langhoff.

- Folk har jo altid været glade for os og syntes godt om vores høje kvalitet. Men da vi vandt, har gæsterne jo fået en anerkendelse af, at det her altså er byens bedste brunch. På den måde havde det en enorm positiv effek, siger han.

Samtidig finder Jonas Langhoff det enorm positivt, at der er århusianerne, der finder vinderne i konkurrencen:

- Det er dejligt, at det er gæsterne, der bedømmer det, og ikke en madanmelder. For det er jo gæsterne, der kommer her, og det er dem, der kender os, siger han.

Selv peger han på, at det høje niveau i restauranten er med til at gøre den populær hos gæsterne.

- Vi er et sted med fagudlært personale, både på køkken- og tjenersiden. Og folk kan godt se, at der er et højt niveau af faglighed, siger han.

Annonce

Gode, lokale råvarer

Hos Langhoff & Juul laver de alt selv og der bruges gode, lokale råvarer.

- Vi hører tit gæsterne sige, at der er god smag og højt niveau af råvarer. De kan godt lide, at det er lokalt og økologisk, siger Jonas Langhoff.

Brunchen på Langhoff & Juul består af enten en vegatarisk servering eller en klassisk med kød, og den er så populær, at restauranten nødig tør pille ved den.

- Der er nogle klassiske ting, som vi ikke tør pille af. Folk er simpelthen for glade for den, siger Jonas Langhoff. Men samtidig er han også bevidst om, at de visse steder er nødt til at forny sig. Så til november kommer der nye ting på brunchen.

- I kraft af, at vi har fået Strandhotellet i Ebeltoft, er vi begyndt at lave pålæg. Så der kommer en række hjemmelavet pålæg på tallerkenen, siger han. Samtidig kan gæsterne også glæde sig til et lunt element i kraft af en lille grøntsagstærte.

- Vi håber selvfølgelig, at folk vil tage god imod det, siger Jonas Langhoff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce