Annonce
Randers

Tidligere Visit Randers-ansat bliver vigtig brik i ny turisme-satsning

Charlotte Bylling får kontor hos Randers Erhverv på Cepheus Park halvdelen af sin arbejdstid. Den anden halvdel foregår på Djursland-kontoret ved Aarhus Lufthavn, hvor den koordinerende indsats kommunerne imellem finder sted. Arkivfoto: Ole Jakobsen/Anne Myrup Pedersen
Visit Aarhus, som Randers nu er en del af, har ansat den tidligere Visit Randers-medarbejder Charlotte Bylling til at varetage gæsteservice-funktionen i nyt turisme-setup.

Randers: Den officielle turistorganisation i Randers og Favrskov kommuner hedder nu Visit Aarhus. Fra 1. februar har Visit Aarhus, der dækker otte østjyske kommuner, ansat Charlotte Bylling, der har arbejdet i Visit Randers de seneste tre år.

Planen er, at Charlotte Bylling i første omgang to-tre dage om ugen har arbejdsplads hos Erhverv Randers, der holder til på Randers FC's hjemmebane Cepheus Park.

De dage, hvor Charlotte ikke arbejder i Randers, har hun arbejdsplads på Visit Aarhus’ Djurslands-kontor ved Aarhus Lufthavn, hvor Djursland-kommunerne, Randers og Favrskov arbejder med den fælles koordinering af turisme-indsatsen.

Charlotte Bylling har som hovedopgave at varetage gæsteservice-funktionen i Randers og omegn. Når sæsonen for alvor tager fart, vil hun være til stede ude blandt turisterne.

Det endelige setup er ikke på plads endnu, men ifølge Visit Aarhus' direktør, Pia Lange Christensen, bliver det en af Charlotte Byllings første arbejdsopgaver at få en strategi op at stå for den kommende gæsteindsats i Randers Kommune.

Annonce
Charlotte Bylling får kontor hos Randers Erhverv på Cepheus Park halvdelen af sin arbejdstid. Den anden halvdel foregår på Djursland-kontoret ved Aarhus Lufthavn, hvor den koordinerende indsats kommunerne imellem finder sted. Arkivfoto: Ole Jakobsen

En vellidt person

Et andet ansigt, som de randrusianske turistaktører kommer til at møde, er Else Brask, der primært står for den lokale partnerkontakt. Hun kommer til at opholde sig både i Randers, Aarhus og på Djursland.

- Jeg synes, det er rigtigt godt, at Randers-holdet er på plads. Med Charlotte Bylling og Else Brask i spidsen har vi et stort lokalkendskab og et godt netværk at trække på, ud over de 40 personer, som arbejder i organisationen bagved, siger Pia Lange Christensen, der blev ansat som ny direktør i Visit Aarhus sidste forår.

Jesper Kaas Schmidt, der er kommunaldirektør i Randers Kommune, glæder sig over udnævnelserne.

- Vi er glade for, at det er en person med lokalt kendskab, der kommer til at stå for den lokale gæsteservice. Charlotte Bylling kender Randers rigtigt godt og er en vellidt person. Samtidig får vi en stor organisation i ryggen, der kan sikre os høj kvalitet i det arbejde, der bliver lavet, siger Jesper Kaas Schmidt.

Store muskler

Christian Brøns (V), der er formand for udviklingsudvalget, er på linje med kommunaldirektøren.

- Det er en god løsning. Samtidig med, at Randers bliver en del af en organisation med store muskler, får vi ansat en person med godt lokalt kendskab, siger Christian Brøns.

Det var oprindeligt meningen, at den lokale gæsteservice skulle placeres i Randers Regnskov, men da sagen blev behandlet i byrådet 7. oktober, blev det i stedet bestemt, at placeringen af den lokale gæsteservice skulle aftales mellem Visit Aarhus og Erhverv Randers.

- I første omgang har vi besluttet, at Charlotte Bylling får arbejdsplads her, men når først turisterne kommer på besøg, skal hun være der, hvor det giver mening at være. Hun kan sidde i Randers Regnskov eller hos Cityforeningen, men det er slet ikke bestemt endnu. Vi må først se, hvordan tingene udvikler sig, siger Jens Kristensen, der er direktør i Erhverv Randers.

Glæde af hinanden

Han glæder sig til, at Erhverv Randers og Visit Aarhus kan få glæde af hinanden under samme tag.

- Der er en oplagt synergieffekt i det. Vi kan få rigtig stor glæde af hinanden. Hvis der er lokale turistvirksomheder, der har brug for det, skal vi nok sørge for at bidrage med den nødvendige hjælp, siger Jens Kristensen.

Beslutningen om at lade Randers Kommune indtræde i Visit Aarhus blev vedtaget på byrådsmødet 7. oktober med 24 stemmer for og 4 imod. Imod stemte Radikale Venstre, Beboerlisten, Velfærdslisten og Henning Jensen Nyhuus (S).

Socialdemokraterne Anker Boje og Iben Sønderup undlod lige som Enhedslisten at stemme.

Visit Randers' kontor på Rådhustorvet havde åbent for sidste gang fredag 13. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

3 ting vi lærte af forårets første kamp: Indskiftere banker på

Annonce