Annonce
Sport

Tidligere Vorup-spiller stjal billedet i Freja-triumf på Ulvehøj

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Den tidligere Vorup-spiller Mahmod "Mido" Kwismi blev helten med to mål, da Randers Freja vandt klassikeren på Ulvehøj med 4-2.

Vorup: Randers Freja og Vorup tørnede tirsdag sammen i et klassisk lokalopgør i jyllandsserien. Opgøret mellem de to klubber, der tidligere har udkæmpet store slag i divisionerne, endte med en fortjent sejr på 4-2 til gæsterne fra Freja.

Hos nedrykkerne fra Freja var det især den tidligere Vorup-spiller Mahmod "Mido" Kwismi, der stjal opmærksomheden med sine to mål.

- Mido er en rigtig god spiller for os, og han har jo spillet for Vorup og har en historik der, så det var nok det, der skulle ud, lød det efter kampen fra Freja-træner Chris Sørensen.

Allerede efter otte minutter var begge mandskaber på måltavlen i kampen om Gudenåen, som stadionspeakeren havde døbt opgøret.

Først var det Anders Niklassen, der på et skud midt for målet bragte gæsterne foran 1-0. Blot minuttet efter havde Vorup-topscorer Kim Vejrum skabt balance i regnskabet.

- Vi har momentum efter scoringen til 1-1. Derfor bliver det også kampafgørende, at de får et tvivlsomt straffespark lige inden pausen, sagde Vorup-træner Jan Iversen.

Annonce

Sådan gik tirsdagens seriekampe

Jyllandsserien

Vorup - Randers Freja 2-4 (1-2)

0-1 Anders Niklassen (7.)

1-1 Kim Vejrum (8.)

1-2 Mahmod Kwismi (str.) (45.)

1-3 Mahmod Kwismi (56.)

2-3 Kian Christensen (83.)

2-4 Mads Myllerup (84.)

Serie 1

Kolind/Perstrup - Kristrup 2-3 (1-2)

0-1 Kasper Tolstrup (16.)

1-2 Christian Gregersen (str.) (41.)

1-3 Christian Jensen (60.)

Kampens Kristrup-spiller: Daniel Rasmussen

Serie 1

DGL 2000 - Vivild 2-0 (0-0)

Kampens Vivild-spiller: Sebastian Stær

Serie 1

Helsted - Dronningborg 2-1 (1-1)

0-1 Christian Kjeldsen (2.)

1-1 Mathias Klysner (3.)

2-1 Mikkel Siewers (88.)

Kampens Helsted-spiller: Thyge Sall

Kampens Dronningborg-spiller: Christian Kjeldsen

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Solotur gav straffe

Resten af halvlegen bølgede frem og tilbage med tilbud til begge hold.

Det var dog de blå fra Ulvehøj, der var mest på bolden og tættest på scoring. Men bedst, som de to hold havde forberedt sig på pausen, tog Frejas Jesper Broberg en glimrende solotur ind i feltet. Efter dommerens opfattelse havde en Vorup-spiller hånden på bolden. Straffespark, som Mahmod Kwismi eksekverede sikkert til pauseføring 2-1.

- Første halvleg var bestemt ikke prangende fra vores side. Vores boldomgang var ekstrem dårlig, og vi bruger ikke bolden efter hensigten i forhold til det, vi har trænet, og derfor blev det en lige første halvleg, vurderede Freja-træner Chris Sørensen.

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Kortvarig spænding

Fra starten af anden halveg stod der Freja på det meste.

Det var derfor ikke ulogisk, at det blev 3-1 til gæsterne i de lilla bluser og sorte bukser. Mahmod Kwismi, der var en evig kilde til uro for Vorup-forsvaret, scorede sikkert til venstre for Vorup-keeperen.

Som halvlegen skred frem, kom hjemmeholdet lidt bedre med, men syv minutter før tid kom der fornyet spænding om resultatet. Et hjørnespark fra Kim Vejrum blev headet ind til 2-3 af Kian Christensen, der var blevet flyttet frem, da Vorup skulle satse.

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Tilfredse trænere

Den spænding var Frejas Mads Myllerup dog ikke interesseret i, så minuttet efter afgjorde han kampen til 4-2 med et flot langskud, der sad helt ud ved stolpen.

- Det var et rigtig godt lokalopgør og godt propaganda for sporten. Vi kommer rigtig dårligt ud til anden halvleg, og Freja spiller bolden meget rundt om os. Vi må anerkende Frejas sejr, men jeg er meget stolt af spillernes indsats. Den var fremragende, sagde Vorup-træner Jan Iversen.

I Freja-lejren var der tilfredshed med anden halveg.

Vi får mere plads at spille på i anden halvleg, hvor vi lægger på vores spil, så jeg er meget godt tilfreds. Det er vigtigt, at vi bygger på fra kamp til kamp, for så kommer vi langt. Det er fortjent, vi vinder, sagde Freja-træner Chris Sørensen.

Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce